OBOS og Sandnes Ulf Toppfotball inngår ny millionavtale

Sandnes Ulf Toppfotball har fått en nasjonal aktør på laget.

Annonse:

OBOS har virksomhet innen boligutvikling, bank, forsikring, eiendomsmegling, forvaltning, rådgivning, næringseiendom og digitale tjenester. At de nå ønsker å spille på lag med Sandnes Ulf de neste årene betyr mye for klubben forteller en entusiastisk kommersiell leder i Sandnes Ulf, Øystein Elvestad;
– Vi har hatt en god dialog med OBOS over tid, noe som nå har resultert i en viktig avtale for begge parter. De har allerede navnet i ligaen vi spiller i (OBOS-ligaen), men de ser et stort potensial i å ha et tettere samarbeid med flaggskipet i en av Norges mest hurtigvoksende byer. De vil blant annet ha sitt eget tribunenavn på arenaen, noe som betyr at alle tribunene nå er profilerte. OBOS er et landsdekkende selskap og vi tar det som en annerkjennelse at en nasjonal merkevare som OBOS tilknytter seg Sandnes Ulf og våre verdier, forteller Elvestad.

– Vi skal jobbe hardt for å vise oss tilliten verdi og ser frem til et utvidet samarbeid som også vil bli markert før og under kampen mot Bryne 02. oktober, avslutter Elvestad.

I OBOS er man også godt fornøyd med å ha fått på plass en samarbeidsavtale med Sandnes Ulf.
– OBOS er opptatt av «livet mellom husene». En god og trygg bolig er selvsagt viktig, men for å skape gode og levende nærområder samt sikre våre barn og unge positive og trygge oppvekstvilkår, er det viktig at idrettsklubber som Sandnes Ulf tilbyr ulike aktiviteter og arrangementer slik at vi kan fylle hverdagene våre med glede og gode opplevelser. Vi er glade for at vår avtale med Sandnes Ulf skal bidra til dette viktige arbeidet, sier sponsorrådgiver Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Avtalen innebærer blant annet at den ene kortsidetribunen får navnet OBOS-tribunen, den gjør at OBOS-medlemmer får rabatt på sesongkort til Sandnes Ulf og den har elementer i seg som retter seg mot bredden og frivilligheten i Sandnes - og det ikke bare til fotballen.
– På hver hjemmekamp skal vi dele ut 10.000 kroner til en lokal frivillighetsorganisasjon eller samfunnsprosjekt. Nominasjonen av aktuelle mottakere vil gjøres via Sandnes Ulfs sosiale medier, sier Thomas.

OBOS er Norges største boligbyggelag, med over 510.000 medlemmer. For noen år siden etablerte selskapet seg i Rogalands-regionen, og avtalen med Sandnes Ulf skal bidra til å styrke OBOS’ posisjon i regionen.

– I Rogalands-regionen, herunder Sandnes og omegn, tilbyr OBOS et bredt utvalg nye boliger, blant annet gjennom vårt datterselskap OBOS Block Watne. Som OBOS-medlem står man lenger frem i køen den dagen boliger i nye prosjekter legges ut for salg. I tillegg er det slik at jo lenger ansiennitet man har som OBOS-medlem, desto sterkere stiller man når man skal kjøpe en brukt OBOS-bolig gjennom ordningen med forkjøpsrett. Vår forventning er at avtalen med Sandnes Ulf skal styrke vår posisjon i det lokale markedet, gjøre merkevaren vår enda bedre kjent og ikke minst gi oss enda flere OBOS-medlemmer. Vi har lang og god erfaring fra å samarbeide med fotballen, blant annet gjennom OBOS-ligaen og som generalpartner for Toppserien. Vi ser at vår investering i fotballen lønner seg, og vi har tilsvarende gode forventninger til vårt nye partnerskap med Sandnes Ulf, forklarer Thomas.

Annonse fra Obos-ligaen: