Olaf Tufte til Jobba2023 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena 8. juni. Se alle foredragsholderne her.

Flere næringslivsprofiler er klar for Jobba2023 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena 8. juni. Se hvem som kommer og sikre deg billett her.

Annonse:

12. mai 2022 arrangerte Sandnes Ulf ved hjelp av Innovation Dock, Den Gule Banken, Sandnes Sparebank og Sandnes Kommune, Næringslivsdagen på Øster Hus Arena. Her møttes alt fra startups-bedrifter til etablerte bedrifter for å skape utvikling og vekst både for selskapene og regionen. I 2022 var det over 400 deltakere fra over 150 selskaper representert.

Nytt år, nytt navn, og nye foredragsholdere: 

Torsdag 8. juni er det klart for Jobba2023 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena. Nå kan vi stolt presentere foredragsholderne du kan oppleve fra scenen denne dagen.

Jobba utklipp.png

Olaf Tufte vant nylig Mesternes Mester og mannen med 2 ganger OL-gull og 2 VM-gull i singelsculler i roing blir årets Key Note speaker, sammen med disse spennende foredragsholderne: 

  • Olaf Tufte (Key note-speaker)
  • Knut Skeie Solberg (konferansier)
  • Rebekka Sjølie (fjorårsvinner av Garderobemillionen)
  • Siri Abrahamsen (Gleding)
  • Christian Andre Pettersen (Årets kokk, bronse i Bocuse D`or)
  • Morten Warland (Kulturkompaniet) 
  • Lars Kristiansen (Direktør bedriftsmarked, Den Gule Banken, Sandnes Sparebank) 
  • Eirik Aasland Salvesen (CEO Oris Dental) 

Disse skal utover sine foredrag fra scenen midt på banen, bli ledet gjennom en paneldebatt av Knut Skeie Solberg. 

Skeie Solberg var med på Sandnes FK-laget som sikret opprykk på dramatisk vis i 2003, og har fortsatt et hjerte som brenner for de lyseblå. 

Han har siden blant annet jobbet i Aftenbladet, NRK, Discovery, og TV2, og er i dag en ettertraktet foredragsholder og konferansier i næringslivet, og brenner for kraften i samarbeid.

Denne kraften skal han bruke til å lede oss gjennom Jobba2023!    

Garderobemillionen: 

I år som i fjor skal 10 startups-bedrifter kjempe om en million kroner i Sandnes Ulf sin hjemmegarderobe. Her skal de presentere sin bedrift foran lokale investorer og den som gjør det best stikker av med en million kroner i investert kapital i sitt selskap. Utdelingen skjer på scenen på ettermiddagen. 

Fjorårsvinner av Garderobemillionen, Rebecca Sjølie som driver ReLi er blant foredragsholderne, og har hatt stor suksess etter fjorårets Næringslivsdag. 

Driver du en startup-bedrift eller vil du tipse andre om hvordan de kan melde seg på i Garderobemillionen? Les mer her og meld på bedriften her!

Et arrangement for alle:

Jobba2023 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena er et arrangement som er mulig for alle å delta på. Enten du bare vil få med deg foredragsholderne, delta på speeddating med andre bedrifter, utvide nettverket ditt, konkurrere i Garderobemillionen, besøke messeområdet vårt på Den Gule Plass, eller delta på kveldsarrangementet så er du hjertelig velkommen! 

Les mer og sikre deg billett til Jobba2023 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena her

Jobba2023 - Næringslivsdagen presenteres i samarbeid med Innovation Dock og Den Gule Banken, Sandnes Sparebank. 

#jobbajobbajobba #delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: