Oppdatert status i A-troppen

Den danske midtstopperduoen Mads Nielsen og Nicolai Geertsen blir ikke å finne i den lyseblå drakten neste år.

Annonse:
Tidligere denne uken ble en oversikt over A-troppen per dags dato presentert. Under oversikten over spillere med utgående kontrakt er blant annet Nicolai Geertsen og Mads Nielsen, og det er nå klart at disse ikke fortsetter i Sandnes Ulf neste år.

Geertsen kom til Sandnes Ulf foran 2015-sesongen, og har i løpet av sine tre sesonger i klubben vært en viktig brikke på laget. Han tok over kapteinsbindet i løpet av 2016-sesongen, en rolle han har hatt i hele årets sesong.

Totalt fikk han 88 obligatoriske kamper for klubben, og fem scoringer.

Nielsen kom til Sandnes Ulf foran 2016-sesongen og dannet kjapt et solid stopperpar sammen med nevnte Geertsen. De to bidro sterkt til at Sandnes Ulf var klubben som slapp inn færrest mål i fjorårets sesong med fattige 27 baklengs på 30 kamper.

Nielsen fikk totalt 64 obligatoriske kamper for de lyseblå, og fikk én scoring. Det var derimot av den meget viktige sorten da han ble matchvinner flere minutter på overtid i 3-2-seieren mot Kongsvinger i vår.

- Vi vil takke dem begge for å være solide aktører både på og utenfor banen for Sandnes Ulf de sesongene de har spilt i Sandnes Ulf. Vi vil ønske dem masse lykke til videre i fotballkarrieren, sier daglig leder Tom Rune Espedal. 

  • Video: Se Mads Nielsen avgjøre flere minutter på overtid:


Annonse fra Obos-ligaen: