Oppkjøringen er i gang! Se hvem som trener med A-laget i januar

Torsdag var A-laget samlet igjen etter juleferie og startet det nye året med ulike tester på Movon. Les mer om hvordan opplegget blir fremover og hvem som trener med de lyseblå i januar.

Annonse:

Nå er vi i gang: 

I dag var A-laget tilbake på trening igjen og startet oppkjøringen med testing av hurtighet, agility og styrke på Movon treningssenter på Øster Hus Arena. 

Samtlige spillere var tilbake i tillegg til prøvespillerne Henrik Jensen fra Ganddal, Erik Kringstad fra Sola, Heine Larsen og Norbert Marchewka fra Madla. 

I tillegg var trekløveret Endre Osenbroch, Christer Salvesen og Sven Merkesdal fra juniorlaget på plass. Alle de nevnte spillerne skal trene med A-laget i januar. 

Fredag 6. januar blir det ytterligere testing i Stangelandhallen på Tjelta før Rolf Goa og gjengen pumper opp ballene og tapper i flaskene til ordinære fotballøkter fra mandag av. 

Treningene neste uke vil være kl. 10.00 hver dag og du er hjertelig velkommen innom for å se på. Gå inn via inngang A og rett ut på tribunen. 

Stor interesse for Viking kampen:

Etter at vi la ut billetter for salg til treningskampen mot Viking har det vært stor interesse for blant både lyseblå og mørkeblå supportere. Over 300 billetter er kjøpt på bortefeltet og interessen for både kampen og sesongkort er stadig stigende hos de lyseblå. 

Masse folk, fredagskamp, flomlys og et skikkelig lokaloppgjør en fredag i januar blir en perfekt start på sesongen. 

Vi anbefaler å utsette fredagstacoen noen timer slik at du ikke går glipp av treningskampen som for mange er mye mer enn en treningskamp. 

Sikre deg billetter til kampen her!

Har du sesongkort kommer du gratis inn og Den Gule Plass vil være åpen for hjemmesupporterne fra kl. 17.00, 1 time før det braker løs kl. 18.00

#jobbajobbajobba

 

Annonse fra Obos-ligaen: