ØSTER HUS NY GENERALPARTNER!

Endelig har tiden kommet for å presentere vår nye generalpartner. Det er en glede for oss å fortelle at Øster Hus blir vår nye generalpartner de neste fire årene!

Annonse:

Daglig leder, Tom Rune Espedal, sier dette om å få avtalen på plass;
– Etter over et år uten generalpartner er jeg veldig glad for at Øster Hus går inn som generalpartner i Sandnes Ulf. Øster Hus har vært med oss i over 20 år og har blant annet vært en viktig bidragsyter for at vi sitter på Øster Hus Arena i dag, Norges fineste fotballstadion. At de igjen viser oss tillit og går inn som generalpartner, er vi ydmyke for, forteller Espedal.
– Vi skal gjøre vårt beste og vise oss tilliten verdig. Sandnes Ulf og Øster Hus har samme verdisett og tanker rundt det å skape engasjement og oppmerksomhet for Sandnes by og Sandnes Ulf. Jeg ønsker å rette en stor takk til Njål og Cato Østerhus og ser frem til samarbeidet, avslutter klubbsjefen.

Kommersiell leder Øystein Elvestad er svært glad for å få avtalen med Øster Hus på plass.
– Det er fantastisk å ha Øster Hus på plass som generalpartner. Vi gikk hele vårt første år på ny arena uten en generalpartner, så det er klart at dette har vært høyt prioritert å få på plass den siste tiden, sier Elvestad. – Samtidig var vi veldig opptatt av hvem det skulle være. Det måtte være en aktør som har de samme verdiene som oss, som bryr seg om Sandnes by og ikke minst Sandnes Ulf. Det gjør Øster Hus til de grader, avslutter en fornøyd Elvestad.

berger_nydrakt_mai21
Kaptein Espen Hammer Berger med ny generalpartner på brystet.

 

Annonse fra Obos-ligaen: