Over 80 samarbeidspartnere på plass på første treff

Om å satse i spennende tider.

Annonse:

Gjennom et helt år samles Sandnes Ulfs partnernettverk til flere ulike aktiviteter og treff. Fredag i forrige uke var over 80 samarbeidspartnere samlet til årets første treff, denne gang under idylliske omgivelser på Strandhuset Ølberg.

Eksisterende samarbeidspartnere, i tillegg til flere nye, fikk høre administrerende velgjører i Lura Turistheim, Christian Waage, fortelle om å satse i det han omtaler som spennende tider.

Underforstått kan spennende tider også kalles dårlige tider i regionen, hvor Waage fortalte om mulighetene han ser i et marked som har vært preget av usikkerhet de siste årene. Waage driver i dag Lura Turistheim, og står også bak Strandhuset på Ølberg, som åpnet senest i 2015.

I løpet av 2017 gir Lura Turistheim ytterligere gass, og skal starte sin tredje restaurant i regionen, denne gang i den gamle lokhallen på Ålgård. En optimistisk Waage mener det finnes klare muligheter i dagens marked, og er også sikker på at markedet en dag vil ta seg opp. Lura Turistheim skal bestå uansett.

Noe for deg? Vil du bli samarbeidspartner? Les mer her!

I tillegg orienterte Sandnes Ulfs daglige leder Tom Rune Espedal om status i klubbdriften, og også hvordan stadionprosjektet lå an. Hovedtrener Bengt Sæternes fortalte om sportslig status, og om et offensivt og ambisiøst satsingsnivå inn i hans tredje år som Sandnes Ulf-trener.

Annonse fra Obos-ligaen: