Overtidsmål fra Berger sørget for tre poeng mot Skeid

Etter 90 spilte minutter så det ut til at de lyseblå skulle gå av banen uten mål for fjerde kamp på rad. Heldigvis ville Espen Hammer Berger det annerledes. To minutter på overtid serverte Halgunset et hjørnespark som forsvars-bautaen satte forbi Skeid målvakt. Og sikret tre meget viktige poeng. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

– En deilig måte å vinne denne kampen på. Å score på overtid var bare helt topp, og det var fantastisk å snu den negative trenden vi har hatt i de siste tre kampene, kunne hovedtrener Berntsen fortelle til Stavanger Aftenblad etter kampen
– Vi scoret på dødball på et fantastisk tidspunkt av kampen og i de hele tatt så skapte vi veldig mye på alle dødballene i denne kampen, fortsatte han.

Etter bare tre minutter ble Jostein Ekeland spilt gjennom. Alene med Skeid-målvakt var han ikke skarp nok. Gjennomgangsmelodien de siste kampene. Et lag som skaper sjanser, men som sliter med det aller viktigste - å konvertere spill til tellende mål. 

Berger_Skeid_260522.JPG
Så glad blir du når du sikrer tre poeng på overtid! Espen Hammer Berger feirer sammen med Stålinho.

Spillet bølget frem og tilbake på en heller dårlig kunstgressmatte i hovedstaden. Solid bak. Litt å gå på sentralt og en del å hente fremover. 
– I likhet med kampen hjemme mot Mjøndalen, så skaper vi veldig mange sjanser, men uttellingen er ikke god nok. Vi har helt klart en del å gå på i den delen av spillet vårt, men akkurat nå er vi bare fornøyd med å få med oss alle tre poengene, sa Berntsen til Aftenbladet like etter kampslutt. Med det oppsummerer han kampbildet og utvikling.

Etter tre tap på rad hadde Berntsen og hans team gjort noen endringer på laget. Kanskje mest oppsiktsvekkende var Sander Lønning i mål. 
– Jeg tar ut det laget som jeg mener er best. Nå har vi sluppet inn ni mål på de siste tre kampene, og i dag var det rette tidspunktet å la Lønning få muligheten. Han er en tøff keeper som var god i vinter. I dag var han god og spesielt den siste redningen var bra, kunne Berntsen fortelle Sandnesposten.

– Jeg fikk vite det i dag etter at vi landet i Oslo, så da var det ikke noe annet å gjøre enn å glede seg. Det har blitt en del spilletid i oppkjøringen, så jeg har jo hatt et håp om å få spilt litt mer, kunne Lønning fortelle Sandnesposten etter seieren var et faktum.
– Det var gøy å spille i dag og vi vinner på en tørr og gammel bane. Dette var en ordentlig sliteseier, du så på alle at dette satt langt inne, avsluttet målvakten.

Nå er det to dager med restitusjon før Sogndal venter i en ny, tøff bortekamp. Deretter blir det noen uker med ferie for spillerene før KFUM kommer til Øster Hus Arena 20. juni.


Annonse fra Obos-ligaen: