Pereira om Isak Tomar Hjorteseth (19): - En meget kreativ midtbanespiller

Tirsdag ble det bekreftet at Sandnes Ulf er enige med Brann om en låneavtale ut sesongen for midtbanetalentet Isak Tomar Hjorteseth. Trener Thomas Pereira ser frem til å jobbe med unggutten. Les mer her!

Annonse:

- Voksen spiller på tross av alderen sin

- Dette er en spiller som er veldig trygg med ball og er modig i spillestilen. Kan være en ballspiller samtidig som også kan se etter gode og smarte løsninger framover, sier trener Thomas Pereira. 

19-åringen som debuterte for Brann sitt A-lag allerede som 17-åring blir beskrevet som en voksen spiller på tross av alderen sin:

- Isak spiller voksent i forhold til alderen sin. Han fikk erfaring i OBOS-ligaen i fjor, og kommer til å ta nye steg sammen med oss denne sesongen. Det blir spennende å følge utviklingen hans, sier Pereira. 

Isak: - Dette føles bra!

Hovedpersonen selv ser frem til muligheten: - Dette føles bra, jeg gleder meg til sesongen og har fått et veldig bra inntrykk av opplegget her. Jeg har hatt fine samtaler med trenerne, og det virker som en fin tropp som ønsker å utvikle seg sammen, sier Hjortseth. 

Isak 2.jpg

Tomar Hjorteseth kom til Brann fra FK Fyllingsdalen i 2021 og skrev i 2022 A-lagskontrakt med Brann. Han fikk sin offisielle A-lagsdebut borte mot KFUM i OBOS-ligaen våren 2022, og debuten i Eliteserien kom i andre serierunde i 2023-sesongen. Da møtte Brann Odd borte. 

Totalt har han 18 offisielle kamper for Brann, og har scoret tre mål. 

Vi ønsker Isak hjertelig velkommen til Sandnes Ulf! 

800 solgte billetter til treningskampen mot Viking 1. februar!

Torsdag 1. februar spiller de lyseblå årets første treningskamp mot Viking kl. 18.00 på Øster Hus Arena. 

Interessen for kampen er stor og vi har bikket over 800 solgte billetter til kampen, hvorav 300 er bortebilletter. 

Sikre deg dine billetter her!

PS: Har du sesongkort kommer du gratis inn ved fremvisning av ditt sesongkort for 2024-sesongen!

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet 

Annonse fra Obos-ligaen: