Pereira om mandagens serieåpning mot Egersund

Thomas Pereira leder de lyseblå ut i sin første tellende kamp når EIK står på motsatt banehalvdel mandag 2. påskedag kl. 17.00. Dette sier om forberedelsene inn mot seriepremieren (Foto: Hjerte for Sandnes)

Annonse:

Det er ikke de lyseblå sin feil at samtlige dagligvarebutikker er tomme for påskemarsipan.. Spillergruppen, trenerteamet og støtteapparatet har ikke ligget på latsiden i påsken og har hatt en god treningsuke med tid til å terpe på viktige ting foran seriepremieren mot Egersund mandag 2. påskedag kl. 17.00 på Øster Hus Arena. 

- Repetering, repetering, repetering..

- Vi har hatt en god treningsuke og har fått jobbet med detaljer og repetert noen viktige forsvarsprinsipper. Den defensive tryggheten må ligge i bunn og vi må være ærgjerrige og enda mer påskrudd i egen boks, sier Pereira.

- Gledelig er det også at alle er tilbake i trening bortsett fra Jonas Aune og Christer Salvesen. Ellers er resten på feltet, sier han. 

- Spår en jevn kamp

Thomas Pereira har selv spilt ørten serieåpninger selv gjennom sin karriere og er spent men rolig før sin offisielle debut som Sandnes Ulf trener i seriesammenheng:

- Jeg tror det kommer til å bli en jevn og tett kamp, der marginene avgjør resultatet. Så er det viktigste å få de berømte marginene over på vår side og det må vi gjøre oss fortjent til, sier han. 

Nanco HoogstadP2016758-Edit.jpg
Thomas Pereira (Foto: Nanco Hoogstad)
Annonse fra Obos-ligaen: