Pinlig hjemmetap for Jerv

– Ikke i nærheten det vi leverer i andre omgang, fortviler kaptein og målvakt Aslak Falch etter 2-0 tapet mot Jerv. – Pinlig. Flaut å prestere slik vi gjør foran så mye publikum som backer oss bra. Vi må bare beklage. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

– Kampen oppsummerer starten på sesongen. Vi slipper inn lett, og vi scorer ikke selv på store sjanser, kunne Steffen Landro oppsummere til Aftenbladets utsendte etter kampen. – Vi sto bra før pause, slapp ikke til et eneste skudd og hadde alle sjansers mor ved et par anledninger. Men hva hjelper det, fortsatte trener Landro litt fortvilet.

Og selv om første omgang stod til godkjent i karakterboka, var andre omgang et helt annet kapittel. Der de lyseblå hadde styrt kampen, vært aggressive og skapt sjanser, så var det nesten motsatt etter hvilen. Lite energi, tapte dueller og personlige feil. Selv med et par sjanser var det langt i fra nok når effektive gjester fra Grimstad setter to av sine tre sjanser.

Den eneste gleden var at det endelig var mulig med mer enn 600 tilskuere på Øster Hus Arena. I overkant av 1500 supportere hadde tatt turen. Neste hjemmekamp er mandag 5. juli mot Aalesund. Før den tid venter Grorud borte allerede fredag. Nok tid til å få skuta på rett kjøl, men det handler om å jobba, jobba, jobba og ikke minst å omsette sjanser til mål.

Se intervjuet med Aslak Falch her:


Høydepunkter fra kampen:


 

Annonse fra Obos-ligaen: