Playoff i Eserien

De lyseblå spiller om avansement til sluttspillet i Eserien.

Annonse:

I går var det siste runde i Eserien for sesongen. Et såkalt playoff for anledningen. 7 til 14 plass må gjennom en playoff om de to siste sluttspill-plassene. Sandnes Ulf starter kjøret mot Bodø-Glimt i første kvartfinale oppgjør, og det er vår egne Sondre Voktor som skal først ut i ilden. Og det går som det suser. Allerede etter 17 minutter spilt pælmer han ballen opp i nettet. Denne stillinger holder seg lenge samt. han øker ledelsen til 2-0 når han tar en fin vendedragning forbi forsvarspilleren som blir helt rundlurt. Dette viser seg å være en drømmekamp for den nye mannen på Sandnes Ulf som sikrer en behersket 3-0 seier etter scoringer fra de to ikoniske toppspillerne.   

I det andre oppgjøret spiller Chris Skogland. Han blir møtt av samme medisin som Sondre scoret med i det første. Vendedragning og så goal, med samme spiller. Men Chris får opp intensiteten og får et mål like før slutt på første omgang etter et praktfullt veggspill samt. en leken skuddfinte forbi og rett i buret. Skogland spiller litt ball i midten og vinner et mål på å slå en genial gjennombruddspasning inn imellom forsvarslinjen. Da kan Lasse bare juble som han pleier «get in Chris». Kampen gynger litt frem og tilbake, men det er klart at Bodø væringene presser på. De må ha en scoring for å i det hele tatt ha en sjans etter tapet i første kamp. Dette resulterer i at ballen spretter deres vei og etter noe klabb og babb får de en rimelig heldig nettkjenning. Men Chris sikrer avansement til neste runde som er semifinale mot vinneren av kvartfinale to. Det var Stabæk som fikset den seieren og dette er en viktig match for de lyseblå. 

Blått mot blått, kyst mot kyst. Nok en kamp mot et lag som ligger en god del lenger nede enn oss på tabellen. Joggi fører denne kampen og starter den på best tenkelig vis da han setter returen fra keeperen bare etter 9 minutter spilt. Lasse som skal spille siste kamp hjelper lagkameraten til 2-0 scoring etter noen klarsynte kommentarer. Joggi er en maskin i dag og setter inn det tredje for dagen uten å ha passert 40 minutter. Det er tydelig hvem som herjer denne kampen, men det andre laget prøver seg, får noen skudd på mål her og der. Dette gjør for øvrig ingenting. Det er bare og slappehelt av for Jørgen Haugeland ror dette fint i land. Lekker hælflikk ut på siden der han bare breisider ballen opp i krysset. 

Voktoren er tilbake i stolen for å sikre seieren sammenlagt mot Stabæk. Dette skal være en lett match for spilleren som gjorde det storslagent i sin debutkamp og med et så komfortabelt utgangspunkt. Litt spenning når «de blaa» får en goal etter ett skudd i nærmeste og starter opphentingen. Kampen gynger litt frem og tilbake med store sjanser til begge lag. Så da er det godt og ha Sondre som utligner med at angrepspilleren gjør et utmerket rykk som ender med nettkjenning. Stabæk får to nokså sene scoringer som kan skape litt spenning på tampen, men det blir bare pynting på resultatet for totalen. Det betyr seier sammenlagt og nok et nytt avansement, denne gang til finalen. Vinner de denne er de i sluttspillet! Kampen er mot Brann som vant den andre finalen - et skikkelig vestlandsoppgjør. 

E-serien_100321
Går Sandnes Ulf hele veien til Ullevaal?

Det er Chris som spiller første match mot Jeremy Selvarajah. Første scoringen kommer fra de røde som får telling for et fint angrep, med noe usikkerhet i form av offside eller ikke. Det blir til slutt dømt mål til Brann. Iskaldt mål og det er bergenserne som har fått det psykiske overtaket. Chris utligner til 1-1 når han får springe helt alene på siden og lagt inn. Dette er et mål mange er svak for. Innlegg, og knallhard volley i garnet. Jeremy sklir inn 1-2 ledelse for bergenserne. Skogland gir seg ikke av den grunn, får hamret ballen opp i nettaket med toppscoreren. Det er et nytt mål fra samme spiller. De to legendene spiller seg fint opp og etter en "r1 trekant" pasning inn i mellomrom sitter den inn i motsatt. Ulf har snudd kampen og nå er det først 3 og så 4-2! Dessverre for oss så ser det ut til at Jeremy nullstiller og får startet opphentingen. Men Sandnes gaukene sikrer seg et rimelig greit utgangspunkt for neste oppgjør. 

Det er Åsmund Røed mot Lasse Nilsen. Nilas får et tidlig, men blir avblåst for offside på grunn av den ene foten henger igjen. Det er ikke mye om å gjør. Rett etter går Brann opp i ledelsen etter en noe klussete scoring. Ballen blir spilt i bakrom, keeper redder, men går tilbake i spilleren og i mål.  Dermed er det helt likt med tanke på sluttspillplass, 4-4 altså og balanse i regnskapet. Det er full jubel når Lasse får satt inn rykket som ender i utligning. Det er en spennende kamp, helt til Nilsen spiller ballen med en gjennombruddspasning inn blant de to svære, men ikke fullt så raske stopperne. Det er heldigvis ikke offside denne gangen, så da kan han bare trille kula rolig inn. Åsmund jakter avansement, men det blir med den siste scoringen. Sandnes Ulf E sport har sikkert sluttspillplass i Eserien med bravur. De skal spille sammen med blant annet Vålerenga, Lillestrøm og Sandefjord. Følg med neste uke, 16. mars på Twitch! 

Se kampene her: 
https://www.twitch.tv/videos/942936069 

Her ligger gårsdagens mål: 
https://twitter.com/UlfEsport/status/1369596392805695492 

Følg med på nyheter og oppdatering om E sport laget. 
https://www.facebook.com/gaming/Sandnesulfesport 

 

Annonse fra Obos-ligaen: