Poengdeling etter nervepirrende avslutning

Det ble en kamp som var preget av dramatikk. Ikke bare i sluttsekundene, men også ved noen omdiskuterte situasjoner. Poengdelingen og 2-2 mot Strømmen føltes derfor mer som et tap. Foto: Nanco Hoogstad.

Det var et revansjesugent Sandnes Ulf som entret Øster Hus Arena til fantastisk lyshow i det pjuskete høstmørket. Hele seks bytter hadde hovedtrener Landro foretatt seg før kampen. Svaret fikk han i form av høyt press, god energi og flere sjanser det første kvarteret. Belønning skulle det også bli. I form av scoring. Magnus Rets Grødem satte bredsiden til og ordnet 1-0 etter 18 minutter.

Mål_Strømmen_291020
Jubel etter 1-0 scoringen til «Rets». Foto: Nanco Hoogstad.

Så skjedde det som dessverre har vært et gjennomgangstema de siste kampene. Å slippe til motstander på enkle sjanser. De lyseblå ble spilt lave og få minutter etter 1-0 målet utliknet Strømmen. Resten av omgangen var preget av usikkert spill og få sjanser.

Etter pause fikk vi nesten en kopi fra forrige kamp mot Lillestrøm. Etter bare tre minutter scorer bortelaget etter et brudd på midtbanen. Ballen går via beinet til Reppesgård og Falch er sjanseløs.

Målet gjorde noe med spillerne. Noen minutter senere kommer Sandnes Ulf i et angrep. Et innlegg fra høyresiden og ballen triller mot sidelinjen. Grødem jakter ballen og akkurat i det han løsner skuddet på mål blåser dommer. En Strømmenspiller ligger nede etter en duell. – Dommerskandale. Vi ble frarøvet to poeng. Hadde vi fått den scoringen ville vi vunnet. Dommeren vurderer hodeskaden som kritisk, noe den viser seg ikke å være, sier Landro til Sandnesposten etter kampen.

Strømmen_291020
Mye dueller i kampen. Foto: Nanco Hoogstad.

Etter dette er de lyseblå farlig frempå ved flere anledninger, men Strømmen ligger lavt og stenger godt igjen. De siste 10 minuttene er spennende, men samtidig frustrerende. Bortelaget stykker opp spillet ved å bruke god tid på dødballer, og lange skadeavbrekk. Dette resulterer i 7 tillagte minutter. Og en sjanse til å komme ajour. Og nettopp det gjør hjemmelaget. Nydelig innlegg fra Ringberg treffer Grødem på pannebrasken og 2-2. Hans 12 mål for sesongen. Og en viktig scoring. Det presses på for et seiersmål og Sandnes Ulf er bare en lang tå fra å hente alle tre poengene. Ett poeng ble reddet i siste liten, men selv det føles som et tap etter en slik kamp som dette.