Poengdeling i Grimstad

Etter en nervepirrende åpningskamp på Øster Hus Arena dro de lyseblå til Grimstad for sesongens første bortekamp. Sandnes Ulf gikk til pause med 1-0 ledelse. Foto: Nanco Hoogstad.

Det var en forholdsvis jevntspilt affære de første 10-15 minuttene. Sandnes Ulf lå lavt og ventet på overganger. Hjemmelaget Jerv kom til noen halvsjanser, men ikke store nok til å plage Vestly Heigre nevneverdig. Etter 25 minutter åpner Maxwell Effiom målkontoen sin da han er på rett sted til rett tid. Jerv-forsvarer Norheim feilberegner headingen i vinden og ballen faller til Effiom som setter den kontant bak Øvretveit. Etter målet tar de lyseblå over mer av spillet, men det resulterer ikke i noen stor sjanser.

Etter knappe åtte minutter ut i andre omgang er Jerv á jour med Sandnes Ulf. Pibe setter ballen kontant i mål med hodet etter et hjørnespark. Vertene fortsetter presset og blir belønnet med 2-1 scoring fra Aase etter 67 minutter. Like før har Kent Håvard Eriksen ballen i mål, men scoringen blir annullert av dommer Christian Moen. Guttene fra Sandnes viser god moral og jobber seg inn i kampen. Etter 74 minutter får endelig Eriksen tellende mål og vi utlikner. I sørlandsvinden er vi nære et par ganger før kampen til slutt ebber ut. Det er litt å jobbe med defensivt, allikevel ser laget solid ut og i perioder velspillende. Tirsdag 14. juli tar vi i mot Lillestrøm på Øster Hus Arena.

Mål: 0-1 Maxwell Effiom (25), 1-1 Pibe (53), 2-1 Daniel Aase (67), 2-2 Kent Håvard Eriksen (74).
200 tilskuere.

Gule kort: Bjørnar Hove, John Olav Norheim, Diego de Jesus Campos Ballestero, Jerv. Kevin Jablinski, Magnus Grødem, Sandnes Ulf.

Dommer: Christian Moen, Løvenstad.

Sandnes Ulf (3–5–2): Pål Vestly Heigre - Kevin Jablinski (Sander Ringberg i 33 min.), Jasmin Bogdanovic (Tord Johnsen Salte  33 min.), Espen Hammer Berger - André Sødlund, Christian Landu Landu, Horenus Tadesse (Johannes Hummelvoll-Nunez i 18 min.), Magnus Grødem, Ári Mohr Jónsson (Christer Reppesgård Hansen i 14 min.) - Maxwell Effiom (Sanel Kapidzic i 33 min.), Kent Håvard Eriksen.