Poengdeling og nullen mot Aalesund

– Spennende. Det var sjanser begge veier og det kunne fort blitt mål, fortalte stopperkjempen Torbjørn Heggem etter den målløse bataljen mot Aalesund mandag. – Vi tar med oss at vi holder nullen. Det er noe vi har jobbet for, forklare trønderen. (Foto: Nanco Hoogstad)

Annonse:

– Det er lov å ha en god keeper, sier AaFK trener Lars Arne Nilsen til Eurosport like etter kampen. Han siktet til Sandnes målvakt og kaptein sitt meget solide spill denne kampen. Så solid at han, sammen med resten av laget holdt nullen for første gang siden han kom tilbake til klubben.

Heggem_Falch_Aalesund.jpg
Heggem og Falch etter kampslutt. (Foto: Nanco Hoogstad).

De lyseblå startet friskt. Med flere bytter etter bortetapet mot Grorud så var vilje og agressivitet en av hovedingrediensene. De oransjekledde fra jugendbyen Aalesund ga igjen med samme mynt. Omgangen bølget frem og tilbake og var til tider veldig underholdende. Allikevel ble det ikke skapt de aller største farligheter foran noen av burene.

– Typer som Landu-Landu og Chris Sleveland smitter over på resten av laget, kunne Lysaker Heggem fortelle Aftenbladet etter kampen. – Jeg har sett på kamp etter kamp, ville inn og by på meg selv, duellere og vise at vi har det kjekt utpå der, sa hellelandbuen som gjorde en meget sterk kamp fra sin midtbaneposisjon.

Til samme avis kunne hovedtrener Landro fortelle; – Fotball er noe helt for seg selv. Aldri har vi sluppet til flere skudd mot oss, og så er det denne kampen vi ikke slipper inn mål. – Samtidig er det skuffende at vi ikke er mer presise og at vi gjøre feilvalg når vi har mulighetene til å spille oss for blankt mål. Vi fortjener ikke mer enn det poenget vi får i en godt fotballkamp, men på hjemmebane er det to tapte poeng slik situasjonen er for oss, mente Landro til Aftenbladet.

Hør Torbjørn Heggems tanker om kampen:



 

Annonse fra Obos-ligaen: