poengdeling på bortebane

Erlend Hustad sendte Sandnes Ulf opp i ledelsen mot bunnlaget Strømmen. Det skulle vise seg at hverken Hustad sitt mål eller 2-1 scoringen til Tadesse var nok til å sikre alle tre poengene lørdag. Strømmen hjemme var forøvrig Bjarne Berntsen sin første kamp som Sandnes Ulf trener. Etter bortekampen mener han det har vært fremgang siden 3-2 seieren.

– Vi er et mer solid lag nå enn det vi begynte med. Nå plukker vi jevnt med poeng og taper sjeldent. Vi hadde selvfølgelig et håp om å vinne i dag siden vi ledet to ganger, men vi ble for passive og straffet for det, sa Berntsen til Aftenbladet etter kampen. – Vi var altfor ujevne ifra noe som var veldig bra med gode angrep og flotte mål - til å miste ballen altfor lett. Det var ikke en god bortekamp, men et viktig poeng, sa Berntsen.

Kampen startet bra for de lyseblå. Etter at Strømmen hadde hatt en stor sjanse ordnet Erlend Hustad sitt åttende mål for sesongen etter et fint innlegg fra Jørgen Olsen Øveraas. Det var en ledelse Sandnes Ulf ikke fikk nyte særlig lenge. Strømmen utliknet til 1-1 noen minutter etter Hustads scoring.

Andre omgang startet likt første. Sandnes Ulf press, men med et hjemmelag som villig tok overganger. Igjen var det Sandnes-laget som skulle gå opp i ledelsen. Denne gang ved Tadesse. Igjen skulle Strømmen utlikne. Denne gang etter drøyet kvarteret.

Selv om Sandnes Ulf var det førende laget, så presset Strømmen på i sluttminuttene. Det var dermed ikke noe å si på at lagene delte poengene i lørdagens oppgjør.