Poengtap borte mot Raufoss

– Det er klart vi skulle dratt denne kampen i land. Jeg følte vi kontrollerte det hele etter at vi fikk vår scoring halvveis i den første omgangen, kunne Sandnes Ulf-kaptein Jostein Ekeland meddele Stavanger Aftenblad etter kampen. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

– På den annen side; å møte Raufoss borte er ingen lett oppgave. Men jeg syntes vi løste det på en veldig god måte. Det er klart at nå står vi med fire seire og én uavgjort kamp på de siste fem, det sier seg selv at den poengfangsten er kjempebra, fortsatte Ekeland til Aftenbladet.

Fem kamper uten tap gjør at de lyseblå befester sin posisjon blant de beste på tabellen, selv om luken til Brann begynner å bli stor. 

Hjemmelaget Raufoss åpnet forrykende. På samme måte som da totningene kjørte over Sandnes Ulf på Øster Hus Arena. I motsetning til den kampen, stod de lyseblå godt i mot og etter Sander Ringberg sitt kontrings-mål, var det gjestene fra Sandnes som styrte det meste som foregikk på Nammo stadion. 

Det skal sies at Raufoss hadde et par farlige sjanser, men Aslak Falch var på pletten og reddet det som kom mot buret hans. Sandnes Ulf hadde også muligheter til å øke ledelsen, men fikk ikke uttelling på flere sjanser. 1-0 ledelse til pause.

– Skal ærlig innrømme at jeg hadde et stort håp om å ende denne kampen også med seier etter at vi ble en spiller mer på banen. Men dessverre varte det ikke så mange minutter før vi også fikk en spiller ut av banen, sa Jostein Ekeland til Aftenbladet.
Da hadde kapteinen sett en uheldig Tadesse sette ballen i eget mål og en Raufoss-spiller hadde fått sitt andre gule kort og dermed marsjordre. Det skulle dessverre ikke gå lang tid før også Sandnes Ulf ble redusert til ti mann etter en unødvendig tackling høyt på banen fra Sødal. Også han ble belønnet med sitt andre gule og dermed rødt.

Kampen ebbet ut og det var nok hjemmelaget som var mest fornøyd med uavgjort etter en kamp der de lyseblå til tider var veldig bra.


 

Annonse fra Obos-ligaen: