Positivitet og aggressivitet skal snu trenden!

”Det skal smelle i hver duell!”

Annonse:

Bojan Zajic og Arturo Max Cleveland leder laget mot serieleder HamKam, lørdag klokken 15.00. Vi tok en prat med trenerne etter det som har vært en spesiell uke for Sandnes Ulf.

Dere fikk tidligere denne uken beskjed om at dere skal lede laget fremover etter at avtalen mellom Steffen Landro og Sandnes Ulf ble avsluttet. Hvordan oppleves det?

– Først og fremst er vi stolte og ydmyke over å få sjansen, og glade for tilliten klubben og Tom Rune viser oss. Vi kjenner spillerne godt fra før og vi vet hvilke knapper vi kan trykke på for å snu den negative trenden vi har vært inne i. Vi må erkjenne hvor vi ligger på tabellen og gjøre jobben som kreves for å ta poeng igjen. Vi har en spillergruppe som vi både har tillit til og stor tro på, så vi ser virkelig frem til lørdag og muligheten til å ta poeng, forteller hovedtrener Bojan Zajic.


Hvordan tok spillerne beskjeden om at dere blir nye trenere?

– Vi opplevde at de var positive og klar til å ta fatt på jobben som ligger foran oss. Alle er klar over at det vi har levert resultatmessig ikke har vært godt nok. Samtidig vet de at de ikke finnes noen snarveier for å oppnå resultater. Vi hadde vår første treningsøkt med dem i går det var en god energi og stemning blant spillerne. Spillerne er topp motiverte for å snu trenden, forteller Cleveland som etter hvert har fått solid erfaring i Sandnes Ulf.
 

Hvordan vil Sandnes Ulf fremstå under deres ledelse?

– Først og fremst må vi skape trygghet på kort tid. Det gjør vi med å være tydelige på hvordan vi skal fremstå offensivt og defensivt. Vi skal fremstå med aggressivitet, disiplin og positiv energi. Det å fremstå som et kollektiv i alle spillets faser blir en nøkkelfaktor, forteller Zajic før Cleveland fortsetter;

– Det handler om å spille for klubben, fansen, familie og venner, seg selv og ja, alle som er glad i Sandnes Ulf og byen. Til tross for ferietid håper vi flest mulig kommer på lørdagens kamp for å stå i dette sammen med oss. I nåværende situasjon vil det bety ekstremt mye for oss at når dommeren blåser i gang kampen, merker spillerne at de har byen i ryggen.


Daglig leder, Tom Rune Espedal, ser frem til å se laget i aksjon på lørdag.

– Vi har full tiltro til at Bojan Zajic, Arturo Cleveland og Jason Wyn-Jones har kompetansen og lederegenskapene som trengs for å snu trenden. De utfyller hverandre på en god måte og jeg ble imponert over fokuset de hadde på sin første treningsøkt. Nå gleder jeg bare til lørdag og håper flest mulig hjelper oss ved å støtte laget fra tribuneplass.

Kjør billett til lørdagens kamp her: Obos-ligaen runde 12 Sandnes Ulf - HamKam 17.juli (ticketco.events)

Annonse fra Obos-ligaen: