Praktisk info før seriestarten mot EIK 2. påskedag

Mandag 2. påskedag tar de lyseblå imot Egersund til sesongstart i OBOS-ligaen! Kampstart er kl. 17.00 på Øster Hus Arena og her er praktisk info før seriepremieren.

Annonse:

Etter en lang vinter er det endelig klart for sesongstart på Øster Hus Arena og for en start vi får når nyopprykkede Egersund kommer til Sandnes til et forrykende lokaloppgjør! 

Egersund har imponert i oppkjøringen og slo også de lysebå 4-1 i en treningskamp i Randaberghallen i februar. Tigrene har også vist muskler på overgangsmarkedet og hentet mange spillere med erfaring fra høyere nivå, og det er ingen tvil om at dette EIK-laget vil slå godt fra seg i år. 

Et hyggelig gjensyn blir det også med de tidligere Sandnes Ulf-spillerne Ingvald Halgunset og Horenus Taddese. Midtbanegeneralen Chris Sleveland har også fortid i Sandnes Ulf, men er suspendert i årets første kamp. 

Dagens kamppartner Lyse og Sandnes Ulf ønsker deg hjertelig velkommen til årets første seriekamp i OBOS-ligaen 2024!

Lyse vil også dele ut 500 skjerf til de 500 første barna som kommer på kamp! 

Billettinfo:

Ønsker du å kjøpe enkeltbillett til denne kampen kan du klikke på denne linken!

Du kan også kjøpe enkeltbilletter i billettluken som ligger vegg i vegg med Jobba shopen fra kl. 16.00. mandag 2. påskedag. 

Har du planer om å gå på de fleste hjemmekampene i årets sesong sparer du inn mange hundre kroner på å kjøpe deg et sesongkort! 

Les mer om alle fordelene du får med sesongkort her!

Den Gule Plass:

Den Gule Plass er åpen for hjemmesupportere fra kl. 15.30 samt i pausen av kampen. Inngang via Kiwi tribunen eller gjennom inngang A, opp trappen og inn til høyre. 

Kiosk:

Vi har 2 kiosker åpne. Her kan du kjøpe en rykende fersk Bankers Pizza, brus, sjokolade og chips. Disse kioskene er åpne: 

  • Bankers kiosken
  • Norengros kiosken

Jobba shopen:

Jobba shopen vil være åpen fra kl. 16.00. Vi venter fortsatt på årets nye drakter, men i Jobba shopen kan du kjøpe deg Sandnes Ulf skjerf, balkongflagg, krus, glass, caps og andre supporter effekter. 

Parkering:

Parkeringsplassen nedenfor Sandnes VGS vil være åpen, samt grusbanen nedenfor TS kunsten.

Bortesupportere: 

Bortesupportere kan kjøpe billett på bortesupporter feltet via denne linken!

Bortesupportere benytter den ene halvdelen av Norengros kiosken for kjøp av mat og drikke. 

Scoringsklubben: 

49 supportere og 14 bedrifter har så langt meldt seg inn i Scoringsklubben noe vi er svært takknemlige for! Tusen takk til samtlige! 

Summen per mål er per nå oppe i 2410 kroner. Bli medlem du også og la oss bikke 3000 kroner per mål og håpe det blir et dyrt medlemskap for alle... :) 

Årets kjekkeste og enkleste dugnad? Bli med i Scoringsklubben og vinn flotte premier hver hjemmekamp! Hver hjemmekamp kan du vinne et gavekort på 500,- fra Lura Turistheim og i sesongpremie kan du vinne både et reisegavekort fra Travelevent til en verdi av 8000,- i tillegg til en Samsung 55 " 4K Smart-TV fra Showroom Stavanger! Les mer og meld deg inn i Scoringsklubben 24 her!

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: