Proffkontrakt til ny unggutt!

Anders Hiim (19) har signert en 2 årig proffkontrakt med Sandnes Ulf! Trener Bjarne Berntsen er fornøyd med utviklingen til det lokale talentet.

Annonse:

Anders Hiim kom til Sandnes Ulf i sommer etter overgangen fra moderklubben Bogafjell, og har imponert Berntsen utover høsten.

– Anders har hatt en veldig fin utvikling. Han kom litt overraskende raskt tilbake fra militærtjenesten etter en allergi og har tatt store steg i høst og vært en viktig bidragsyter til opprykket for rekruttlaget, forteller Berntsen.
– Hiim er en veldig skolert ung gutt som er villig til å trene mye, og vi synes han er en spennende spiller. Han har en presis venstrefot, er hardtarbeidende og ydmyk og han er villig til å lytte og lære hele tiden, noe som er svært viktig, mener hovedtreneren.

Anders Hiim er en anvendelig spiller, hvor ser du for deg han på banen fremover?
– Jeg ser for meg Anders på venstresiden i ulike roller. Han har ikke spilt så mye back før og må jobbe litt med 1 mot 1 delen defensivt og hodespill, men vi har stor tro på han!
– Det blir viktig for han å ta nye steg hele tiden og å fokusere på utvikling. Samtidig som han må legge vekk beskjedenheten og trø til så blir han en spiller vi kommer til å ha mye glede av i årene som kommer, sier en fornøyd Berntsen. 

Vi gratulerer Anders med proffkontrakt og ser frem til å følge utviklingen hans videre i lyseblått!

Annonse fra Obos-ligaen: