Publikumsrekord men Brann for sterke

Publikumsrekord på Øster Hus Arena til tross. Den suverene serielederen Brann ble et par hakk for sterke lørdag ettermiddag. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

Det var dekket til fotballfest på Øster Hus Arena denne lørdagen. Flere hundre bortesupportere hadde meldt sin ankomst og markedsavdelingen i Sandnes Ulf hadde lovet publikumsrekord. De leverte. Ny rekord er 4.327 tilskuere.

Kampen leverte også, men med negativt fortegn om du er glad i de lyseblå.
- Jeg sa før kampen at vi måtte ha en tilnærmet perfekt defensiv kamp og treffe på overgangene, og score på de får sjansene vi kom til å få. Det var ikke godt nok må vi bare innrømme, sa Bjarne Berntsen til Sandnesposten etter kampslutt.

- Jeg synes ikke at Brann var så mye bedre, men vi blir slitne og gir ballen for enkelt bort. Vi så uansett på dette som en bonuskamp og velger nå å se fremover, fortsatte Berntsen.

Første omgang var godkjent. Et kompakt Sandnes Ulf forsvarte seg godt mot de rødkledde fra Bergen og slapp til få sjanser. Etter hvilen viste Brann klasse og spilte ut de lyseblå.

Nå handler det først og fremst om å sikre kvalifiseringsplassen i de siste kampene.
– Det er utrolig tett så det blir et bikkjeslagsmål om tredjeplassen, samtidig har vi flere lag bak oss så vi må prestere godt fremover, mener hovedtreneren ovenfor Sandnesposten.


 

Annonse fra Obos-ligaen: