Ramsland klar for Sandnes Ulf!

Martin Ramsland har i dag signert en 2-års avtale med de lyseblå. Ramsland sto uten kontrakt da telefonen fra Bjarne kom.

Annonse:

– Ting har gått fort! Dette er en spennende mulighet og et veldig spennende prosjekt. Jeg håper å bidra med min erfaring, og forhåpentligvis kjempe i toppen, smiler den høyreiste sørlendingen.
– Jeg ser frem til å komme i gang, og det blir en spesielt å møte gamleklubben Start i cupen 12. mars på Øster Hus Arena, forteller den nye Sandnes Ulf spissen.

Hovedtrener Bjarne Berntsen er fornøyd med det siste tilskuddet i troppen.
– Vi er veldig fornøyd med å få Martin på plass! Han tilfører laget massevis av erfaring, fysikk og duellkraft. Han har vist at han kan både score mål og sette opp andre og jobber i tillegg knallhardt. Jeg fikk et førsteinntrykk av at han var motivert umiddelbart, og i og med at han har trent med eliteserielag i vinter, synes vi det er kjekt at han velger oss! Han blir kastet rett i det med dobbel økt i dag, og vi er glade for å ha Martin på laget, avslutter en tydelig fornøyd Berntsen.

28 åringen kommer fra Marnadal og har spilt for klubber som Marnadal (2010), Mandalskameratene (2011 - 2013), Strømmen (2014 - 2015), Sogndal (2015 - 2019) og Start (2019 - 2021). Sørlendingen står oppført med nesten 100 kamper i OBOS-ligaen samt 72 kamper i eliteserien. På disse kampene har han 55 mål. Det er med andre ord en erfaren spiller med øyet for mål som aksler den lyseblå trøyen.

Lørdag 12. mars kan han få sin debut mot gamleklubben Start i 4. runde av Norgesmesterskapet på Øster Hus Arena.

Har du kjøpt billett? Hvis ikke klikk her for å sikre deg billett!

PS: Ramsland sendte Start til Eliteserien i 2019 med hattrick på 6 (!) minutter mot Lillestrøm.

Se det ville hattricket her: https://www.youtube.com/watch?v=LadYhBnnmOM

Annonse fra Obos-ligaen: