Ramsland sørget for overtidsseier

Et jevnt trøkk mot hjemmelagets mål resulterte i 2-1 scoring sekunder før overtiden var spilt. Igjen var det den nyankomne sørlendingen som ordnet tre nye poeng. (Foto: Frode Olsen/Sandnesposten).

Annonse:

Vintervær møtte spillerne da de ankom Stjørdal for andre runde i OBOS-ligaen og sesongens første bortekamp. To endringer på laget fra kampen mot Bryne. Inn for en skadet Ekeland var trønderen Tadesse. På høyreving gikk Ringberg inn og erstattet Hay.

Kampen startet rolig med få sjanser til hverken Stjørdals-Blink eller Sandnes Ulf. Etter halvspilt omgang fikk Halgunset en god sjanse etter et fint innlegg fra Anders Hiim. Headingen gikk til side for mål. Derfra og inn skjedde det mye. Først gikk hjemmelaget opp i ledelsen før Martin Ramsland ble lagt i bakken av en Blink-forsvarer. Straffe til Sandnes Ulf og rødt kort til Sandrakumar. Den påfølgende straffen til bursdagsbarnet Høiland ble reddet av hjemmelagets målvakt. Allikevel skulle Ramsland skaffe balanse i regnskapet da han satte utlikningen bare minutter etter straffemissen.

De lyseblå la om til 4-4-2 etter pausen. Inn kom Landu-Landu og Pålerud, ut gikk Øregaard og Stålinho. Nevnte Pålerud var millimetere fra å sende Sandnes Ulf i ledelse minutter inn i andre omgang, men ballen strøk stolpen. 

Et vedvarende Sandnes Ulf trøkk resulterte ikke i de store sjansene. Til det var både presisjonen for dårlig og innleggene av varierende kvalitet. Med én spiller mer på banen styrte de lyseblå det som skjedde på M.U.S Stadion Sandskogan, men det resulterte ikke i mål. Før helt, helt på slutten. 

– Jeg skal ærlig innrømme at den avgjørende scoringen i kampen, et par minutter på overtid, slett ikke var av den vakreste sorten, men mål er mål og det er jo det som avgjør kamper, understreket en fornøyd matchvinner til Stavanger Aftenblad etter kampen.

Ramsland_garedrobe_Blink_0422.jpg
En meget fornøyd Ramsland i garderoben etter sliteseieren.

– To mål i denne kampen og mål også mot Bryne i serieåpningen, jeg har ingen grunn til å klage på min uttelling på de to første seriekampene. Herlig med både poeng og scoringer, fortale han til Aftenbladet på vei mot flyplassen i Trondheim.

– Jeg skal gladelig innrømme at det ble en virkelig sliteseier for oss i denne kampen. En ny trepoenger gjør alltid godt og med to slike på rad har vi fått en god start på sesongen. Samtidig er det helt klart mye å rette på til kampene som kommer, understreket Berntsen til Aftenbladet.


Annonse fra Obos-ligaen: