Rapport fra Sparebanken Vest Akademiet G-12

Sparebanken Vest Akademiet G12 gjennomførte i slutten av april nasjonalt tiltak på Bryne, og spiller sin siste kamp før ferien mot Bogafjell førstkommende søndag. Les vår-rapporten deres her.

Annonse:

Sparebanken Vest Akademiet G12 spiller kamp lørdag mot Bogafjell IL G11 på Proaktiv banen. De vil også ha noen treninger frem til 30. juni før gruppen tar ferie hele juli. I august starter oppkjøringen til nasjonalt tiltak som spilles i Mjøndalen 30. august og 1. september. 

I slutten av april dro deler av Sparebanken Vest Akademiets G12 gruppe til Bryne for å spille nasjonalt tiltak. Lørdagen spilte de kamper mot Jæder og Brann på Aarbakkebanen, mens søndagen bydde på kamper mot Strømsgodset og Mjøndalen på Rosselandsbanen. 

 

1-0 seier mot Bryne

Den første kampen spilte vi mot Jæder. Vi vant kampen 1-0, var det dominerende laget og skapte mange sjanser. Guttene hadde god kontroll på motstanderen gjennom stort sett hele kampen og vi vant fortjent.

 

7-3 tap mot Brann

I den andre kampen denne lørdagen møtte vi et sterkt lag som vant sin første kamp 5-0. I første omgang var kampen veldig jevn, og begge lagene spilte på et høyt nivå. I pausen var stillingen 2-2. I andre omgang styret Brann spillet og var veldig effektive foran mål. Til slutt klarte vi å score et mål på straffespark, og Brann vant kampen fortjent. Samtidig tok vi tapet som god læring og deppet ikke lenge over det! 

 

4-1 seier mot Strømsgodset

På søndag klokka 09 møtte vi Strømsgodset. Vi dominerte kampen fra starten og scoret tre mål i første omgang. Selv om motstanderen klarte å score ett mål i andre omgang, og ga oss en liten overraskelse, klarte vi å score et mål til og sikre seieren med 4-1. Det var en imponerende prestasjon fra laget vårt og god stemning! 

 

3-1 seier mot Mjøndalen

Den siste kampen var mot Mjøndalen. I starten av kampen måtte vi endre formasjon på grunn av skader. Guttene viste en imponerende evne til å tilpasse seg raskt og svarte godt på endringene. I første omgang var kampen veldig jevn, men vi klarte å holde oss solide defensivt. Etter første omgangen sto det 0-0, men vi fortsatte å kjøre på og vant til slutt 3-1. 

 

Oppsummering:

Vi i trenerteamet er utrolig stolt av innsatsen og potensial guttene viste under turneringen.  De fikk verdifull erfaring og delte fine øyeblikk sammen. Det var flott å se dem vokse og utvikle seg både som spillere og som et samlet lag. 

Jeg er så takknemlig for det fantastiske trenerteamet vi har. Sparebanken Vest Akademiets trenerteam består av Espen Voll, Christine Utkilen og Tommy Oddsen. De har bidratt mye med sine erfaringer og kompetanser!

En stor takk til foreldrene som bidro med mat og drikke gjennom helgen som holdet energinivået oppe og sørget for at spillerne var godt forberedt til hver kamp. Tusen takk!

Neste nasjonalt tiltak opprettholdes i Mjøndalen den 31.08 og 01.09. Vi gleder oss!

Troppen som deltok på Nasjonalt tiltak:

Trenere:

Espen Voll – (Sandnes Ulf)

Tommy Oddsen – (Bogafjell)

Christine Utkilen- (Sandnes Ulf)

 

Keepere:

Marius Sundvor Bergsaker (Bogafjell)

Magnus Cruys Sagen Høyvik (Lura)

Forsvar:

Amund Voll (Sandnes Ulf)

David Berg (Ganddal)

Emil Finnerud (Lura)

Oskar Homdrom Helleland (Bogafjell)

Theo Risdal (Sandnes Ulf)

Noah Heldenius (Austrått IL)

Midtbane:

Kamil Beranek (Sandnes Ulf)

Emil Falk (Figgjo)

Jonah Madsen (Bogafjell)

Isak Remoquin Moland (Bogafjell)

Isak Lende (Sandnes Ulf)

Angrep:

Lucas Bosek (Sandnes Ulf)

Xander Auestad (Sandnes Ulf)

Eirik Houge-Thiis (Austrått IL)

(Oppsummering og referat: Hovedtrener Sparebanken Vest Akademiet G12, Jasmin Bogdanovic)

#JobbaJobbaJobba

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: