Rapport fra Sparebanken Vest Akademiet (G13) turnering i Moss i helgen

19 spillere fra 7 forskjellige klubber i Sandnes reiste i helgen med buss til Moss for å spille turnering mot Strømsgodset, Sarpsborg 08, Mjøndalen og Lyn. Les kamprapporter her!

Referat av Jonas Buer:

Deler av G13 treningsgruppen til Sparebanken Vest Akademiet reiste fredag 12.april til Moss og overnattet på Råde ungdomsskole. Arrangøren leverte et fantastisk opplegg fra start til slutt og det var utrolig kjekt for guttene å spille mot gode lag fra andre deler av landet.
Vi var i gruppe med Strømsgodset og Sarpsborg 08. Vi kom på 2.plass i gruppen, og møtte dermed Mjøndalen og Lyn på søndagen.
Dette er noe hele laget har gledet seg veldig til! Vi fikk gode referanser på hvor vi står i forhold til de andre lagene i Norge.

0-0 mot Strømsgodset

Den første kampen vi spilte var mot Strømsgodset. Begge lag ønsket å spille fotball, og det ble en jevn kamp der det svingte mye frem og tilbake. Sandnes Ulf var nære flere ganger, men ballen gikk ikke i mål.

Store deler av kampen ser vi det vi har jobbet med i år. Jeg og resten av trenerteamet er veldig fornøyd med en god prestasjon i den første kampen.

3-2 tap mot Sarpsborg 08

Andre kamp for dagen, selvom det ble tap er vi meget fornøyd med prestasjonen. Vi ligger unna 2-0 til pause, og går ikke ut fra det som skal kjennetegne Sandnes Ulf. Vi går for å ta kontroll på kampen noe som vi klarer i store deler av 2.omgangen. Vi henter inn motstanderen og det står 2-2 på tavlen, vi er nærme å få det tredje målet, men vi er uheldige og slipper inn et dødballmål helt på slutten.

1-1 mot Mjøndalen, men en deilig seier mot Lyn!

Første kamp var mot Mjøndalen 09:45, igjen spiller vi en bra kamp. Sandnes Ulf tar kontroll på kampen, og spiller ball i hatt mot Mjøndalen. Vi tar ledelsen først, og har full kontroll helt til vi lager et straffespark. Kampbilde er likt hele kampen, vi stanger og stanger og får ikke uttelling.

Etter kampen kjørte vi en uoffisiell straffespark konkurranse mot Mjøndalen som vi vinner 5-4.

Mjøndalen sin trener roste Sandnes laget med den flotte fotballen som ble spilt, han konkluderte også med at vi var det beste laget som de hadde spilt mot.

Siste kamp for helgen var mot Lyn. Vinden ødelegger mye av kampen. Første omgang spiller vinden med Lyn, og vi sliter å skape de store sjansene men er klart best. Lyn har et par sjanser, men vi holder godt unna hele omgangen.
Etter pause bytter vinden lag, og vi tar en tidlig ledelse. Sandnes Ulf ønsker å stå høyt hele kampen, og blir dessverre straffet på en kontring, og stillingen står 1-1. MEN vi fortsetter å male på med sjanser, og presser dem lave. Når det står 3 min igjen på klokken så får Liam Grøtteland et drømmetreff i krysset, og Sandnes Ulf vinner kampen fullt fortjent.

Oppsummering fra helgen:

Jeg og resten av trenerteamet er meget fornøyd med gode prestasjoner gjennom hele helgen. Guttene har hatt en fin utvikling i alle kampene, noe vi er meget stolte av!

Guttene har veldig tro på den prosessen vi er i. Alle kampene så setter vi preg av Sandnes Ulf sitt DNA.

Dette er en helt fantastisk gruppe og reise med, og jeg gleder meg til å jobbe videre og utvikle oss enda mer i løpet av året.

Jeg vil takke resten av trenerteamet Tori Lode, Harald Bjørge, Øystein Vaage og laglederen vår Hege Blåsternes for innsatsen dere har lagt ned for at guttene skal ha det best mulig!

Nå venter det et nytt tiltak i Stavanger i oktober, men før det skal vi spille en del treningskamper!