Råsterk borteseier mot Sogndal

Det var en jevn kamp i første omgang. Det var ikke spilt mer enn drøye fem minutter av de siste 45 før Grødem fikk sjansen fra 22 meter. Midtbanespilleren siktet og limte ballen i stangen og inn. Da Kapidzic løp inn 2-0 etter et hjørnespark sikret de lyseblå seg tre solide og viktige bortepoeng.

Annonse:

I Eurosport sitt studio etter kampen kunne eksperten Amund I. Lutnæs fortelle dette om de lyseblå: – Det er moro med Sandnes Ulf som så så bedritne ut før sesongen, men som nå har fått en så fin start på sesongen. Nå er Landros gutter virkelig med og kjemper i toppen. Nå ser man virkelig hvor stor forskjell det er å spille treningskamper kontra offisielle kamper.

– Jeg tror vi var det bortelaget i dag som ga høyest odds. Det er forståelig på én måte, med tanke på at vi kjempet hardt mot LSK og at Sogndal tapte sist, men ikke i mitt hode. Dette er vel min femte strake mot Sogndal. Vi visste hvordan vi kunne skade dem, sier Landro til Sandnesposten etter kampen. – Dette var veldig solid. Vi forsvarte oss korrekt og vi opptrer kompakt. En flott bortekamp, sier Landro.

Se målene her:


Sogndal - Sandnes Ulf (0-0)
Fosshaugane Campus

Mål: Magnus Grødem (51), Sanel Kapidzic (62) Sandnes Ulf
Målsjanser: 4-3

Gult kort: Daniel Eid (28), Tomas Kristoffersen (30) Sogndal, Tord Johnsen Salte (43) Sandnes Ulf.

Dommer: Jan Morten Tennøy, Nore Neset IL

Sandnes Ulfs Lag (3-5-2): Pål Vestly Heigre
Tord Johnsen Salte - Espen Hammer Berger - Christer Reppesgård Hansen
Sander Ringberg (Kevin Jablinski inn etter 77min) - Andre Sødlund - Horenus Zewdu Tadesse (Jasmin Bogdanovic inn etter 90min) - Magnus Retsius Grødem (Matteo Vallotto inn etter 90min) - Ari Mohr Johnsen
Kent Håvard Eriksen - Sanel Kapidzic (Johannes Andres Hummelvoll-Nunez inn etter 74min)

Annonse fra Obos-ligaen: