Rekruttlaget med dramatisk overtidseier mot Brodd

Frem til det gjenstod ett minutt av full tid ledet hjemmelaget Brodd 3. divisjonskampen mot Sandnes Ulf-rekruttene. Christer Salvesen og Jonas B. Aune ville det annerledes og snudde kampen til en utrolig 2-1 seier. (Foto: Christer Salvesen til venstre og Jonas B. Aune til høyre).

Annonse:

Kampen var jevn og tøff mot et velspillende hjemmelag. Brodd kjemper om opprykk til 2. divisjon og kunne få «heng» på Brann 2 med seier mot de lyseblå. Etter en straffescoring på tampen av første omgang så det ut til at de skulle kutte ned på luken.

Etter en kamp med mange dueller tok Salvesen ansvar og satte ballen i nettet med sekunder igjen å spille. Samme mann var på plass og serverte spisstalentet Aune som sikret 2-1 seier til vill jubel hos Sandnes Ulf-benken. Å ta tre poeng på den måten på en fredag, det smaker godt!

Seieren gjør at rekruttlaget klatrer til 7. plass på tabellen i 3. divisjon.

Anders Hiim spilte en godt kamp for rekruttlaget.