Rekruttlaget med nok en viktig seier i opprykkskampen

Selv om det gjenstår tre kamper i årets serie, ble kampen i går mellom de to topplagene i 4. div avd. 1 for seriefinale å regne. Kampen endte med 1-0 seier til de lyseblå etter scoring av Maxwell Effoim.

Annonse:

På forhånd skilte det kun ett poeng mellom de to lagene og det laget som vant kampen, ville kunne skaffe seg en liten luke. Med dette som ramme skulle det bli en spennende kamp mellom de to lagene i øs pøsende regnvær og sterk vind på Jæren!

Sandnes Ulf 2 stilte med A-lagsspillerne Sander Lønning, Fredrik Mani Pålerud, Maxwell Effiom, Sander Ringberg, Horenus Tadesse og Jonas Aune i første-elleveren i tillegg juniorene Jesper Meisland, Nicolai Gjertson, Endre Osenbroch, Sven Merkesdal og Anders Hiim.

Sandnes Ulf 2 hadde sterk medvind i første omgang og presset på for scoring. Men Varhaug forsvarte seg godt slik at ikke gjestene fra Sandnes kom til særlig store sjanser. I det 38. minutt klarte allikevel Maxwell Effiom å krangle med seg ballen i mål til stillingen 1-0.

I begynnelsen av andre omgang fikk de lyseblå et visst press på vertene fra Jæren, men utover i omgangen styrte Varhaug det meste av spillet i vinden. Sandnes Ulf 2 hadde i grunnen nok med å forsvare seg på slutten av kampen, men klarte til slutt å ro seieren i land.   

I løpet av andre omgang kom Matthias Randeberg, Elias Årsvoll, Daniel Braut og Trym Thesen også på banen.  

Kun tre kamper gjenstår, og neste oppgave i jakten på opprykk er hjemme mot EIK 2 førstkommende mandag på Øster Hus Arena.

Annonse fra Obos-ligaen: