Rundens bydelsklubb: Lura IL

Når kampen mot Aalesunds FK blåses i gang mandag kl 20.00 vil det være foran ekstra mange spillere/ledere fra Lura IL. Vi er i gang med et prosjekt vi kaller for «Rundens Bydelsklubb» og neste ut er Lura IL. Idrettslaget som ble grunnlagt i 1963 ledes i dag av Per Torgersen, som på relativt kort tid allerede har skapt mye på Lura. (På bildet: Per Torgersen, daglig leder Lura IL)

Annonse:

Når kampen mot Aalesunds FK blåses i gang mandag kl 20.00 vil det være foran ekstra mange spillere/ledere fra Lura IL. Vi er i gang med et prosjekt vi kaller for «Rundens Bydelsklubb» og neste ut er Lura IL. Idrettslaget som ble grunnlagt i 1963 ledes i dag av Per Torgersen, som på relativt kort tid allerede har skapt mye på Lura.
– Vi forsøker å skape en klubbkultur hvor alle står sammen og at det ikke er «de i hallen» eller «de på banen».
– Vi er flere idretter og min jobb er å få alle til å trekke i samme retning.
– Det har skjedd mye den siste tiden. Vi er veldig fornøyd med at Øster Hus er hovedsponsor, noe som gir oss trygghet. I tillegg er vi stolte av å ha med oss Sparebank 1 SR-Bank som også er navnet på den nye tribunen vår som vi er veldig stolte av.  Det har gitt oss et fantastisk løft!

Lura IL sitt mantra er «den gode nabo» og i tråd med det har de også planer for en festdag etter sommeren hvor dette er fokuset.
– 28 august skal vi arrangere en skikkelig festdag på stadion. Det blir en «internasjonal dag/rekrutteringsdag» . Her skal vi presentere alle idrettene våre som er idrettsskolen, all-idrett, basketball, innebandy, håndball, fotball, og amerikansk fotball. 
– Da vil vi invitere hele bydelen, korpset, vi har kjøpt inn Lura IL-effekter og skal gjøre masse kjekt. Det blir en «utenlandsfokus» på maten hvor all maten vi serverer denne dagen skal være smaker og retter fra utlandet. 
– Ellers, blir det fotballskole igjen i uke 32, og tilbakemeldingene jeg får fra trenere er at det er en «god lyd» om dagen, og stor interesse, sier en entusiastisk daglig leder.

Torgersen forteller også at han ser frem til å ta med seg mange fra Lura IL på mandagens kamp mot Aalesund.
– Det er en kjempekjekk mulighet! Vi kan vel allerede si at vi kommer gjerne tilbake. Det blir kjekt å se fotball, og det skulle bare mangle at vi følger og støtter opp om Sandnes Ulf.
– Selv om det er ferie for mange, skal vi klare å samle en god gjeng på mandag og vi håper og tror det blir en fin opplevelse sammen på Øster Hus Arena.

Prosjektleder for «Rundens bydelsklubb», Vetle Høivik sier til sandnesulf.no at han gleder seg til å se Lura IL- gjengen på tribunen på mandag.
– Vi ønsker å gi noe tilbake til våre bydelsklubber og at alle skal være stolte over Sandnes Ulf på samme måten som vi er stolte av dem.
– Dette er et prosjekt som forhåpentligvis skal vokse seg bedre og bedre etter hvert. Vi hadde Hana IL først som fikk mobilisert mange på kamp, og sist kamp mot FK Jerv hadde vi Sandved IL på besøk, som var veldig kjekt å se. 
– Gjennom året skal alle få muligheten til dette, og vi oppfordrer klubbene til å stille i egne drakter og lage ekstra god lyd fra seg på kamp! I tillegg håper jeg alle som er glad i Lura følger ekstra nøye med på storskjermen mot Aalesund...
– Breddefotball og breddeidretten har en utrolig viktig funksjon både på banen og med inkluderingen den skaper i bydelene. Alt starter i bredden, avslutter Høivik.

Vi gleder oss og ser frem til å ønske Lura IL velkommen på kamp mot Aalesunds FK mandag 5.juli kl 20.00!  

Annonse fra Obos-ligaen: