Sander Lønning har skrevet under ny kontrakt!

Sander Lønning har skrevet under på en ny kontrakt og forlenger dermed avtalen ut 2025-sesongen. - En av landets mest spennende keepere. Les mer her!

Annonse:

Sander Lønning kom tilbake fra låneoppholdet i EIK med ny selvtillit og pondus i spillet sitt.

Nå har unggutten forlenget kontrakten sin med ett år, ut 2025-sesongen:

- Det føles bra, jeg tror vi har en spennende reise foran oss! Jeg hadde et fint opphold i EIK hvor jeg fikk spille fast på et seniorlag og spilte 13 kamper på rad, noe som ga meg god flyt og selvtillit, forteller Lønning. 

- Ønsket å bevise noe

Lysluggen med norsk far og svensk mor kom til Norge i 2018 og har tatt stegene fra gutt-16 og opp til A-laget. I høst kom han tilbake med et smell og leverte en utrolig 2. omgang i målet borte mot Bryne med redninger som ble omtalt landet over i ulike fotballsendinger. 

- Jeg ønsker å bevise at jeg var god nok da jeg kom tilbake i høst, og målet mitt videre er å fortsette å levere gode prestasjoner, ta en lederrolle og prestere jevnt og godt over tid. 

Lønning har også fått smake på å spille med flagget på brystet på U20-landslaget. 

Her har han også en klar ambisjon om å få ny tillit:

- Jeg har ambisjoner om etablere meg på U-21 landslaget, jeg har vært innom U20,  og håper jeg med gode prestasjoner kan få muligheter på U-21 landslaget i fremtiden, sier han. 

lønning 2.jpg
Lønning i aksjon i 1-0 seieren over IK Start. (Foto: Nanco Hoogstad)

- En av landets mest spennende keepere 

Daglig leder Øystein Elvestad skryter av utviklingen til Lønning:

- Sander har til tross for ung alder fått mange kamper i OBOS-ligaen og Postnord-ligaen (utlån til Egersund) under beltet. Vi vurderer Sander som en av landets mest spennende keepere og at han nå ønsker å forlenge kontrakten sin med klubben, er et tegn på at han har tro på videre utvikling hos oss. Vi håper og tror at Sander allerede i 2024 vil vise seg som en av OBOS-ligaens beste keepere og vi gleder oss til å følge hans utvikling videre, forteller han. 

Nanco HoogstadP9303470-.jpg
Lønning tar seg alltid tid til en selfies eller to med fansen. (Foto: Nanco Hoogstad)

Vi gratulerer Sander med ny kontrakt og gleder oss til å følge utviklingen hans videre!

#JobbaJobbaJobba

 

Annonse fra Obos-ligaen: