Sander, Mathias og Lasse er klar for nye kamper på torsdag

Eserien ruller videre og torsdag er ny kampdag. Forrige serierunde startet bra med 4-1 seier mot Øygarden, før det ble tap mot Jerv og Ranheim. Torsdag møter de lyseblå Stabæk og Sandefjord.

Annonse:

Våre spillere (Sander Støle, Mathias Tollefsen og Lasse Nielsen), her i selskap med hovedtrener for klubbens a-lag Steffen Landro, er Sandnes Ulfs FIFA-spillere i årets serie.

Sander er fra Haugesund og en av de yngste spillerne i serien med sine 17 år. Mathias er til vanlig økonomistudent ved høyskolen i Stavanger og en habil håndballspiller på SIF. Lasse har spilt fotball for Hundvåg på aldersbestemt før han la fotballskoene på hylla og startet med FIFA på høyeste nivå. 

E-serien spilles i år som en vanlig serie hvor alle lagene møter hverandre en gang. Kampdag er torsdager. Neste serierunde er 23/04. Sandnes Ulf ligger på en 9. plass og møter torsdag Stabæk som ligger på plassen over de lyseblå, samt Sandefjord. De blir en utfordring for våre gutter, Sandefjord ligger nemlig på andre plass og har fortsatt ikke tapt en kamp. La oss kryss fingrene for at vi kan påføre dem sesongens første tap på torsdag. 

Kampen mot Stabæk har avspark kl. 19.05 og Sandefjord-kampen starter kl. 20.05.

https://www.eserien.no/tabeller

Annonse fra Obos-ligaen: