Sandnes Sparebank inngår sponsoravtale i millionklassen

I forrige uke hadde ledergruppen i Sandnes Sparebank sommeravslutning på Den Gule Plass på Øster Hus Arena. Samme kveld signerte de også en ny samarbeidsavtale med Sandnes Ulf gjeldene fra 2022 - 2024. Trine Stangeland, Administrerende direktør, og Erik Kvia Hansen, direktør personmarked, er stolte og glade over å få den nye avtalen på plass.

Annonse:

– Det er svært gledelig at vi nå forlenger samarbeidet og har signert en ny langtidsavtale med Sandnes Ulf. For oss i Den Gule Banken har det vært et viktig samarbeid og det vil fortsatt være viktig i årene som kommer. Byens bank heier selvfølgelig på byens lag og dette bekreftes ved at vi nå igjen inngår en sponsoravtale i millionklassen, forteller de to like etter at avtalen var signert.

Kommersiell leder i Sandnes Ulf, Øystein Elvestad, er også glad for å få avtalen på plass;
– Vi har hatt god dialog over en lenger periode med hensikt i å få på plass en ny langsiktig avtale med Sandnes Sparebank. At vi nå har kommet i mål er helt fantastisk. Sandnes Sparebank har vært en av de største samarbeidspartnerne til klubben i en årrekke og var også en betydelig bidragsyter i realiseringen av Øster Hus Arena. De signaliserer med denne avtalen at de står bak oss også i tiden fremover, noe vi setter umåtelig pris på. En stor dag for Sandnes Ulf, forteller Elvestad. 

Sandnes_Sparebank_02.jpg
Erik Kvia Hansen, direktør personmarked og Kenneth Våge, banksjef for personmarked heier på de lyseblå.

 

Annonse fra Obos-ligaen: