Sandnes Ulf er nominert til årets klubb i OBOS-ligaen!

For tredje året på rad er Sandnes Ulf nominert til Årets klubb i OBOS-ligaen.

Annonse:

Sesongen 2023 nærmer seg slutten og nå skal Årets klubb i OBOS-ligaen kåres. I år står det mellom Sandnes Ulf, Fredrikstad Fotballklubb, Hødd IL, Kongsvinger Toppfotball og Kristiansund Ballklubb.

Hvert år siden 2018 har ligasponsor OBOS i samarbeid med Norsk Toppfotball kåret Årets klubb i OBOS-ligaen.

- Denne prisen handler ikke om sportslige prestasjoner, men om hvordan klubbene innfrir sine forpliktelser i ligasponsoravtalen, samt graden av engasjement og deltakelse i ligaomfattende kampanjer og aktiviteter initiert av OBOS og Norsk Toppfotball, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Alle klubbene måles opp mot et sett med kriterier og gis poeng fra 1 til 6, hvor 6 er aller best. Blant kriteriene er: aktivitet på sosiale medier, økonomi, leveranser i henhold til ligasponsoravtalen, engasjement og gjennomføring av konseptene OBOS Camp, OBOS Miniligaen og OBOS Fanzone.  

_DSC1407 (1).jpg
Fra BlimE dansen under OBOS Fanzone+ i pausen mellom Sandnes Ulf og IK Start (Foto: Hjerte for Sandnes)


- Vi legger bak oss en innholdsrik sesong med mange spennende kamper og stor underholdning. OBOS-ligaen ble like jevn og uforutsigbar som den pleier. I tillegg viser publikumstallene en positiv utvikling med 20% vekst siden 2019, sier Thomas.

- Det er gledelig å konstatere at klubbene jevnt over leverer godt på forpliktelser og engasjement, noe vi som ligasponsor selvsagt setter pris på. Klubbene er jo vant til å konkurrere på banen, så vi håper at de synes det er litt spennende, og kanskje også litt nyttig, at de får en tilbakemelding på hvordan de har gjort det utenfor banen også, sier Thomas.

Noen av de gjeveste prisene vi deler ut ved sesongslutt hvert år er «Årets klubber» som deles ut i samarbeid med ligapartnerne Altibox og OBOS.
Vi er utrolig stolte av arbeidet som gjøres i klubbene og synes det er gledelig at det er
stor konkurranse om å bli kåret til «Årets klubb». I år er det igjen close race blant de beste i begge ligaer, sier Pål Breen, kommersiell leder i Norsk Toppfotball.

eddie 2.jpg
Sponsoransvarlig i OBOS, Eddie Christopher Thomas under OBOS Fanzone+ på Øster Hus Arena lørdag 30. september


Poengsettingen gir en tabell og årets vinner finner man blant disse fem klubbene: Sandnes Ulf, Fredrikstad Fotballklubb, Hødd IL, Kongsvinger Toppfotball og Kristiansund Ballklubb. Vinnerklubben offentliggjøres i forbindelse med den siste serierunden i OBOS-ligaen som spilles 12. november. Premien er en gavesjekk fra OBOS på 50.000 kroner.

Tidligere vinnere har vært: Mjøndalen (2018), Kongsvinger Toppfotball (2019), Åsane Fotball (2020), HamKam (2021) og IK Start (2022).

Kontaktpersoner:
Sponsoransvarlig i OBOS: Eddie Chr. Thomas, mail: [email protected], tlf: 414 77340
Kommersiell leder i Norsk Toppfotball: Pål Breen, mail: [email protected], tlf:905 53756

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: