Sandnes Ulf kåret til årets arrangør i OBOS-ligaen

Flere kriterier ligger til grunn ved bedømmelse av årets arrangør: forberedelser, organisering, sikkerhet samt tilrettelegging for sport, supportere og media. Samtlige seriekamper bedømmes av NFF-delegater etter nevnte kriterier på en skala fra 1 til 10, hvor en 7-er blir sett på som et godt arrangement. I sterk konkurranse har vi blitt kåret til årets arrangør i OBOS-ligaen!

Annonse:

– Denne utmerkelsen betyr mye for oss. Først og fremst er det veldig mange personer i og rundt klubben som jobber hardt rundt våre arrangementer, som vi ikke hadde klart oss uten!

– Vi kan love at vi kommer til å utvikle dette i 2022 for å skape en enda bedre opplevelse rundt våre hjemmekamper, forteller leder for privat marked Cecilie Johanessen. Vi gleder oss som unger til seriestart!

– For sesongen 2021 ligger samtlige klubber i Eliteserien over karakteren 7, og tallene er nesten like gode for Toppserien og OBOS-ligaen. Det leveres med andre ord godt på arrangement fra klubbene. Så skal vi legge oss på minne at det denne sesongen også har vært krevende å stå i rammevilkårene til Covid-19 med stadig skiftende smittevernsprotokoller. All honnør til arrangørene, sier Knut Bjørn Nordheim i NFFs konkurranseavdeling. 

Sandnes Ulf sender en stor takk til alle som har bidratt til at vi er ligaens aller beste arrangør!

Les hele artikkelen her.

Annonse fra Obos-ligaen: