Sandnes Ulf leverer overskudd i 2018

2,7 millioner i pluss, hvor stadionbygging gir effekter. Samtidig er den underliggende driften fortsatt krevende.

Annonse:
Sandnes Ulfs revisorgodkjente tall for 2018 viser følgende nøkkeltall for klubbens regnskap:

  • Omsetning: 30.606.405,-
  • Årsresultat: +2.712.885,-

Sandnes Ulf er tilfreds med resultatet på 2,7 millioner i pluss for 2018.

- Det viser at effekter som klubben har kommunisert om bygging av stadion viser igjen i resultatet.

Det sier daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal.

- Klubben bygger nå egenkapital og verdier som skal gi en trygg grunnmur for fremtiden. Det er samtidig viktig å understreke at den underliggende driften er krevende med hensyn til kontantstrøm. Klubben vil fortsatt ha stort fokus på denne utfordringen i 2019-sesongen, forklarer Espedal videre.

- 2019 blir et spennende år

Sandnes Ulf har et historisk 2019 foran seg med bygging av ØsterHus Arena. Dette vil gi klubben og medlemmene et nytt og moderne hjem. I tillegg vil treningsfasilitetene bli betydelig bedre fra 2020-sesongen.

Tom Rune Espedal er samtidig opptatt av at 2019-sesongen får alt fokus på hvor vi er i dag, og ikke hvor vi er neste år. 

- Sandnes Ulf har lagt opp til et budsjett som sier at vi skal gå 983.000 i overskudd i 2019. Klubben er godt i gang med aktiviteter og salg av sponsor- og markedsavtaler. Aktiviteten blant klubbens lag er rekordhøy, og vi prøver å gi alle et best mulig tilbud innen klubbens nåværende rammer, forteller Espedal.

- Vi har også startet flere prosjekter for å bedre vårt interne og eksterne omdømme. Klubbens styre, ledelse og ansatte jobber hardt for at vi alle kan med stolthet si; «Me e di lyseblå!», legger han til.

Solid merkevare

Som nevnt er klubben og markedsavdelingen i full gang med å snu enhver stein og intensivere arbeidet ytterligere for å levere i henhold til budsjett.

Som en av OBOS-ligaens mest omtalte klubber for andre året på rad, har Sandnes Ulf jobbet seg opp til å bli en solid merkevare i norsk toppfotball, i tillegg til å være den mest kjente merkevaren fra Sandnes nasjonalt.

I tillegg leveres det hvert år vanvittig mye arbeid fra frivillige og spillere i klubbens barne- og ungdomsavdeling. Sandnes Ulf er blant fylkets største klubber målt i forhold til antall påmeldte lag i seriesystemet, og i underkant av 1.000 medlemmer er involvert i klubben i løpet av ett år.

Stor bredde

Klubben har derfor en solid bredde i hva som kan tilbys til eksisterende og nye samarbeidspartnere.

- Vi mener vi er et interessant sponsorobjekt for regionens bedrifter. Som nevnt er vi Sandnes sin mest omtalte merkevare nasjonalt i alle målinger, og vi leverer sportslig gode resultater i toppen av OBOS-ligaen.

Det forteller styreleder Terje Hopen.

Med et nytt stadionanlegg på trappene, går klubben inn i en vanvittig spennende fremtid.

- I tillegg tar vi et betydelig samfunnsansvar som jeg tror få kan måle seg med i byen, med treninger og aktiviteter fra fotballfritidsordningen med over 80 barn, til treninger for alt fra 5-åringer til voksne menn godt over 60 år, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: