Sandnes Ulf med Hjerte for Sandnes!

Sammen med Sandnes Ulf og organisasjonen Hjerte for Sandnes, kan du nå bli med å gjøre byen enda bedre! I år vil Sandnes Ulf Toppfotball spille med Hjerte for Sandnes på brystet av drakten. Sammen vil vi ta et enda større ansvar for de som har behov for hjelp i denne vanskelige tiden vi står i.

Annonse:

 

Årets draktsponsor på dugnad
– Verden ble brått snudd på hodet for oss alle, og vi må nå stå sammen. Det vil i tiden vi nå møter bli enda viktigere å ta vare på de som trenger det mest -og de vil det nok dessverre bli flere av. Vi er nødt til å ta et større ansvar for hverandre, tenker Vibeke Steen, kommersiell leder i Sandnes Ulf Toppfotball.
– Gjennom prosjektet Hjerte for Sandnes kan vi som klubb bidra til å skape bedre rammebetingelser for de blant oss som har det tøft. Vi presenterer med dette at vi i 2020 skal spille med Hjerte for Sandnes på brystet, smiler hun. – Vi tenker dette er en gladsak i ett ellers så trist nyhetsbilde. Med dette viser vi at vi i Sandnes Ulf tar et solidarisk ansvar for byen vår. At vi er glad i byen vår og de som bor her. Vi oppfordrer alle til å strekke ut en hånd i denne tøffe tiden. Jo flere bidrag vi får, jo bedre vilkår får klubben når vi er tilbake. Og like viktig. Jo mer hjelp kan Hjerte for Sandnes gi til byens innbyggere. Bidra med ditt, oppfordrer Steen.

IMG_0936
Fra venstre; Wenche Lillebø, Jonas Aune og Vibeke Steen.

Hjerte for Sandnes er en ideell organisasjon som står bak flere prosjekter. Blant disse er Hjerteverkstedet, Arbeidstrening, Mammahjerte, Hjertelageret og Kafé Hjertelager for å nevne noen. Sandnes Ulf Toppfotball, vil sammen med DEG, bidra på spesielt to av disse aktivitetene gjennom Hjertet for Sandnes.
– Hjertelageret har over 400 registrerte familier som ukentlig får utdelt matposer, klær og utstyr, forteller daglig leder i Hjerte for Sandnes, Wenche Lillebø. – I tillegg får de servert et måltid mat i vår kafé. Mange av de som er mottakere har etterhvert blitt frivillige for de ønsker å være med å bidra tilbake til samfunnet, forklarer Lillebø.
– Vi er nødt til å ta et større ansvar for hverandre og byen vår, mener daglig leder i Sandnes Ulf Toppfotball, Tom Rune Espedal. – Gjennom prosjektet Hjerte for Sandnes, kan vi som klubb bidra til å skape bedre rammebetingelser for de som har det tøft. Vi vet at det som skjer nå, sannsynligvis vil gjøre at enda flere i byen vår har behov for hjelp. Vi spiller derfor med Hjerte for Sandnes på drakten i årets sesong. – Så har vi også et stort ønske om å bidra med å starte et «gatelag» i regi av klubben, forteller han videre. – Det å ha et sted å samles etter denne krisen. Det å trene og å holde seg i form betyr faktisk mye for mennesker i en fortvilet situasjon, påpeker han.

Et prosjekt Sandnes Ulf Toppfotball skal engasjere seg gjennom Hjerte for Sandnes i, er Hjertelageret. Hjertelageret er muliggjort av Matsentralen Rogaland som er et nettverk av matsentraler som legger til rette for å omfordele overskuddsmat fra matbransjen til ideelle organisasjoner som hjelper vanskeligstilte. Gjennom dette arbeidet hjelper vi både matbransjen med mindre matsvinn og mange mennesker i vanskelige livssituasjoner. – Vi ser allerede en økning i henvendelser, så det er utrolig viktig med bidrag her. – Skulle dages situasjon dra seg ut over litt tid, så vil nok dette få konsekvenser for økonomien til noen. Da er det viktig at det finnes et slikt tilbud, sier Espedal. – Vi hadde utdeling og utkjøring av mat i går, og allerede da var det en del poser ekstra som ble delt ut, forteller Lillebø.

DITT BIDRAG BETYR MYE. SANDNES ULF + HJERTE FOR SANDNES
– I dagens vanskelige situasjon håper vi det er mange av innbyggerne i Sandnes som har mulighet til å bidra. Vi oppfordrer også bedrifter til å hjelpe oss. Inntektene vi får på dette prosjektet deles mellom klubben og Hjerte for Sandnes. I tillegg gir vi som klubb 20 sesongkort som Hjerte for Sandnes kan benytte på hver hjemmekamp, vi gir også 5 kamper i egen Hjerte for Sandnes losje, i tillegg til andre tiltak som oppstart av et «gatelag». Allerede har én bedrift forpliktet seg til 20 000,-, forteller en ivrig daglig leder Espedal. – Alle som ønsker kan gi et bidrag via en nettside vi har opprettet. Bedrifter som vil være med på denne «dugnaden» kan enten registrere bidraget på nettsiden eller ta kontakt med Vibeke eller meg, fortsetter han. – Vi legger heller ikke skjul på at dette er et tiltak for å hjelpe på en skjør klubbøkonomi, men med dette prosjektet kan vi i tillegg hjelpe andre. Det er to fluer i en smekk, smiler Espedal. Vi oppfordrer alle til å strekke ut en hjelpende hånd i denne tøffe tiden.
– Jo flere bidrag vi får, jo bedre vilkår får klubben når vi er tilbake. Og like viktig. Jo mer hjelp kan Hjerte for Sandnes gi til byens innbyggere, avslutter han.

Alle som ønsker å bidra kan registrere bidraget ved å klikke på linken HER.
 

Eller ved å «Vippse» til #597847 med et ❤ i melding.

Bedrifter som gir bidrag får logo på storskjerm hver OBOS-ligakamp hjemme samt «fremsnakk» på våre plattformer. Privatpersoner som gir bidrag over 500,- er med i trekningen av kampopplevelser med mat og signerte drakter.

Bidra med ditt #hjerteforsandnes

For spørsmål, kontakt gjerne:
Tom Rune Espedal, daglig leder Sandnes Ulf Toppfotball, 415 06 890
Vibeke Steen, kommersiell leder Sandnes Ulf Toppfotball, 489 96 372
Wenche Lillebø, daglig leder Hjerte for Sandnes, 402 46 469

IMG_0978
Kent Håvard Eriksen i årets hjemmedrakt.
IMG_0986
Eriksen i årets bortedrakt.
Annonse fra Obos-ligaen: