OBOS forlenger samarbeidet ut 2024

Partene har inngått et nytt samarbeid utover liga-sponsoratet. Kommersiell leder i Sandnes Ulf, Øystein Elvestad var naturligvis i hundre da han meddelte den viktige nyheten i oktober. Foto: Fra venstre Svein Sælid, direktør merkevare og samfunnsansvar, sponsorsjef i OBOS Rasmus Aarflot og sponsoransvarlig i OBOS Eddie Christoffer Thomas.

Annonse:

Mer enn bare fotballen

– At OBOS nå signerer en ny avtale med oss er en tillitserklæring til hele klubben. Vi jobber aktivt blant annet med tiltak som «OBOS gir tilbake», hvor en frivillig organisasjon eller samfunnssak får 10 000,- hver hjemmekamp. At vi i samarbeid med OBOS kan bidra til å gi sårt tiltrengte gaver til organisasjoner som trenger det, er svært viktig for oss, sier en fornøyd Elvestad.
Og mener at samarbeidet vil gagne mer enn bare fotballklubben.
– En god og trygg bolig er selvsagt viktig, men for å skape gode og levende nærområder samt sikre våre barn og unge positive og trygge oppvekstsvilkår, er det viktig at idrettsklubber som oss tilbyr ulike aktiviteter og arrangementer slik at vi kan fylle hverdagene våre med glede og gode opplevelser.

Bilde OBOS 1.jpg
Fra venstre: Sponsorsjef i OBOS Rasmus Aarflot, Svein Sælid direktør merkevare og samfunnsansvar og sponsoransvarlig i OBOS Eddie Christoffer Thomas.

Skryter av jobben som blir gjort

Også i OBOS er de fornøyd med å forlenge avtalene med gaukene i vest.
– OBOS har i løpet av de siste årene blitt en stor nasjonal aktør innen fotballsponsing, med to store ligasponsorater og en rekke avtaler med enkeltklubber. Vi er spesielt godt fornøyde med hva vi har fått ut av vårt samarbeid med Sandnes Ulf og er derfor glade for at vi kan fortsette i minst to år til. Som fotballsponsor har vi både krav og forventninger til å få «valuta for sponsorpengene», og vår erfaring er at det jobbes meget godt på klubbkontoret og i administrasjonen i Sandnes Ulf med å følge opp forpliktelsene klubben har overfor OBOS både som ligasponsor og som klubb-partner, forteller Eddie Chr Thomas i OBOS.
– OBOS’ hovedkontor ligger i Oslo, men vi har et stort lokalkontor i regionen, og også der er man meget godt fornøyd med samarbeidet med Sandnes Ulf. Gleden var derfor stor da vi kunne meddele denne nyheten til dem. Vi gleder oss alle til ny sesong, og ikke minst til alt vi nå skal gjøre sammen av ulike prosjekter og tiltak de neste sesongene, sier Thomas.

Sandnesgrase og OBOS = Sant 

PEA-SandnesGrase-2022-77.jpg

Sandnes Ulfs tradisjonsrike turnering Sandnesgrase var i høst tilbake for første gang siden covid, og også der var OBOS en viktig støttespiller.
24 og 25. september var nærmere 200 lag i aksjon på Øster Hus Arena og treningsbanene rundt. Klubben skryter av måten OBOS er med på å forsterke rammene rundt turneringen.
OBOS har virkelig vist at de ønsker å spille på lag med hele klubben, og la masse ressurser og krefter for å heve fokuset rundt turneringen. 
Dette skal vi bygge videre på de neste årene, og vi er heldige som har de i ryggen på en tradisjonsrik turnering som Sandnesgraset, forteller Elvestad. 

OBOS gir tilbake 

Bilde OBOS gir tilbake 1.jpg

– I samarbeid med OBOS deler vi ut 10.000 kr til en frivillig organisasjon eller en samfunnssak i pausen på hver hjemmekamp.
– Vi ser frem til å fortsette dette konseptet de neste årene og selv om den sportslige sesongen er over, stopper aldri frivilligheten, forteller Elvestad.
– Derfor kan folk allerede nå gå inn å nominere de frivillige organisasjonene/samfunnssakene som fortjener denne påskjønnelsen, så ser vi frem til å bli bedre kjent med enda flere flotte organisasjoner, forteller han. 
– I tillegg til å få utdelt 10.000,- til sin organisasjon for også vinneren hver runde en oppgradert kampdagsopplevelse hvor OBOS inviterer dem med seg inn i sin egen VIP-losje hvor de får et hyggelig måltid sammen før kamp, sier Elvestad.

Bilde Obos gir tilbake 2.jpg

Dette er noen av organisasjonene som har blitt tildelt 10.000,- i pausen på Sandnes Ulf sine hjemmekamper.

På hjul mot mobbing
Bogafjell Håndball jenter 2009
Asfalt gatemagasin avd Sandnes
Julehjelpen Rogaland
Sandnes Turnforening
Sandnes Svømmeklubb
ROS Rogaland
Frelsearmeen Sandnes Korps
Watoto
Sandnes Raiders Kids Team
Riska motorsykkelklubb
Dyrebeskyttelsen Norge-Nord Jæren

Kjenner du noen frivillige organisasjoner/samfunnssaker som fortjener 10.000,-?

Klikk her for å stemme allerede i dag!

Annonse fra Obos-ligaen: