Sandnes Ulf og Landro enige om å avslutte arbeidsforholdet

Steffen Landro og Sandnes Ulf ble i dag enige om å avslutte Landros arbeidsforhold med umiddelbar virkning. (Foto: Nanco Hoogstad)

Annonse:

Landro kom til klubben etter gode resultater over flere år med Nest-Sotra. Han ble ansatt som trener for de lyseblå november 2019. I fjorårets utfordrende covid-19 sesong ledet han laget til en sjuende plass. Landro hadde kontrakt ut året.

– Steffen Landro har vært et friskt pust i klubben. Han har hatt klare tanker fra dag én, satt en ny standard for treningskultur og hatt egne meninger og skapt et engasjement rundt klubben som vi setter pris på, sier daglig leder Tom Rune Espedal. – Allikevel må vi som klubb innse at den posisjonen vi befinner oss i akkurat nå er svært utfordrende. Dette er en prosess som har pågått i noen uker med god dialog fra begge parter.  

– Etter en dialog med klubben har vi kommet frem til at dette er den beste løsningen for alle parter. Jeg ønsker å takke klubben for den muligheten jeg fikk 1.januar 2020, sier Steffen Landro. – Skulle ønske vi hadde hatt mange flere gode øyeblikk sammen, og det er veldig surt å ikke få lede laget til seier foran et fullsatt stadion. Jeg ønsker å takke hele byen for utrolig støtte og sender en ekstra takk til Gaukereiret for å gjøre Øster Hus Arena til den beste stadion å spille på i OBOS, forteller Landro før han fortsetter; – Stor takk til alle spillere og ansatte i Sandnes Ulf, masse lykke til videre og husk bak skyen vil himmelen alltid være lyseblå!

– Vi har masse kvalitet i stallen og vet at Sandnes Ulf skal kunne hevde seg i OBOS-ligaen. Nå handler det om å samle all positiv energi til neste kamp. Det er ikke noe annet enn hardt arbeid som kan få oss ut av denne situasjonen, sier styreleder Terje Hopen.

Vi ønsker Steffen lykke til videre!

Bojan Zajic tar over hovedtreneransvaret for de lyseblå til ny hovedtrener er på plass. Med seg får han Arturo Cleveland som sin assistent og Jason Wyn-Jones som keepertrener.

For eventuelle spørsmål, kontakt daglig leder Tom Rune Espedal på telefon 415 06 890 eller styreleder Terje Hopen på telefon 924 58 205.

 

Annonse fra Obos-ligaen: