Sandnes Ulf signerer ny spiller

Drøssevis med erfaring fra Eliteserien og OBOS-ligaen.

Annonse:
Sandnes Ulf er enige om en overgang for Fredrikstad-spilleren Kristian Brix. Østlendingen, som nylig fylte 27 år, har en rekke kamper bak seg fra både Eliteserien og OBOS-ligaen.

Han har bakgrunn fra blant annet Bodø/Glimt, Sandefjord og Vålerenga, og fikk sin debut for Vålerenga i daværende Tippeligaen allerede som 17-åring.

- Kristian er en spiller som passer perfekt inn i forhold til måten vi ønsker å spille på. Vi er veldig glad for å få han til oss, sier Bengt Sæternes til SandnesUlf.no.

Fleksibel spiller

Som nevnt er Brix primært midtbanespiller, men Sæternes forteller at han er fleksibel og kan bekle flere posisjoner i banen, både fremover og bakover på banen.

- Dette er garantert en god tilvekst for oss. Han er offensivt anlagt med en god venstrefot, flink til å ta initiativ med gode løp fremover og er en bevegelig spillertype, forklarer Sandnes Ulfs hovedtrener.

Brix vil komme til Sandnes etter sommerpausen, og vil være på plass på treningsfeltet når Sandnes Ulf starter opp igjen 13. juli.

- Kompletterer troppen

De lyseblå ruster opp for å være klar for en lang høst.

- Vi er veldig fornøyd med de spillerne vi har, men vi er litt få i troppen. Vi trenger litt flere folk for å ikke være så sårbare for skader og suspensjoner.

- Nå får vi inn en annerledes midtbanetype enn de andre vi allerede har, og det kompletterer de vi allerede har. Da får vi flere strenger å spille på, avslutter Sæternes.

Annonse fra Obos-ligaen: