Sandnesposten på drakten fra 2021

Det er en glede å fortelle at Sandnesposten blir å se på drakten fra årets sesong og til og med 2022-sesongen

Annonse:

Hvorfor velger dere å gå inn som draktsponsor fra 2021?
– Vi er blitt større, vokser stadig, og ønsker å være med på denne reisen som Sandnes Ulf nå er midt i, forteller daglig leder Jørn Holmen.
– Vi ønsker å være tilstede i byen og være med å bygge opp under patriotismen, samt å være en del av heiagjengen rundt klubben, fortsetter han.
– I tillegg har vi flere likhetstrekk og har «tråkket» mye av den samme veien som Sandnes Ulf, fightet mange av de samme kampene da vi også var nede i «4 divisjon» for å sammenligne med vår bransje, forteller lederen i byens lokalavis.

Kan dere si noe om utviklingen til Sandnesposten? 
– Vi har tre grunnpilarer i det vi driver med; vi er ambisiøse, prestasjonsbasert og opptatt av å være en lagbygger, sier Ole Morten Ona Ringdal som er konsernsjef i Amedia som tok over Sandnesposten i 2019.
– Vi har jobbet oss sakte men sikkert opp i opplag fra 3900 i 2013 til rundt 6000 og har etter at Amedia kom inn med sin digitale satsning på journalistikken økt opplaget til godt over 8000.
– Selv om vi har hatt en solid vekst i Sandnes de siste årene har vi fortsatt et stort potensial i en by som stadig vokser, tilføyer Holmen

Fortell om satsningen deres rundt Sandnes Ulf sine kamper?
– Redaksjonen vår har kjempetro på laget i år og vi kommer til å kjøre fullpakkede sendinger inn mot årets kamper og er opptatt av å gi våre lesere alt de trenger å vite om både kampene, og det som skjer ellers i klubben, sier en engasjert Holmen.

Hva tror dere om årets sesong? 
– Jeg tror det blir viktig å tette igjen bakover og fortsette det gode offensive spillet så vil det lukte både kvalikk og opprykk.
– Vi vet det er stor konkurranse og mange sterke lag i avdelingen, men vi tror og håper at Sandnes Ulf vil være med der oppe ved sesongslutt avslutter en spent Ole Morten Ona Ringdal

Vi ønsker Sandnesposten lykke til med årets sesong og ser fram til at deres logo skal pryde våre drakter i 2021 og 2022.

sandnesposten på drakten
Sandnesposten-logoen viser godt igjen på skulderne til Espen Berger.

 

Annonse fra Obos-ligaen: