Seier mot Bryne i seriestarten!

Rammen for årets aller første seriekamp var lagt med OBOS Fanzone+, sol og mange forventningsfulle supportere. Allerede et par timer før avspark dukket de første opp. Foran Øster Hus Arena fikk små og store pølser, kake, se en verdensmester i freestyle fotball i aksjon og prøvd seg på mange kjekke aktiviteter. En dag i fotballens tegn. (Foto: Frode Olsen, Sandnesposten).

Annonse:

Over 4000 hadde tatt turen til Øster Hus Arena for å få med seg lokaloppgjøret mot Bryne. Gjestene fra jæren hadde tatt med seg sine trofaste supportere og sammen skapte publikum en meget god stemning.

Fanzone_Bryne_020422.jpg
God stemning i Fanzone+ før kampen. (Foto: Videoassist).
Fanzone_02_Bryne_020422.jpg
OBOS Fanzone+. (Foto: Sandnesposten).

– Det var tett og jevnt, vi kunne kanskje punktert kampen før pause. Vi slipper inn et elendig mål og scorer to fine. Vi visste hva som kom og tok dem på det, kunne bursdagsbarnet Ståle Stålinho Sæthre fortelle Sandnesposten etter kampen. Bergenseren hadde målgivende pasning til 2-1 scoringen til nok et bursdagsbarn, Martin Ramsland. Før det hadde Ingvald Halgunset ordnet 1-0 til Sandnes Ulf etter bare seks minutter. Nykommer Kristoffer Hay var uheldig og satte ballen i eget nett og utlikning etter 14 spilte minutter. Men som nevnt, Ramsland var kjapt på pletten og sendte de lyseblå i føringen etter 16 minutter.

Halgunset_Bryne_020422.jpg
Ingvald Halgunset ordner 1-0 ledelse til hjemmelaget. (Foto: Sandnesposten).

– Lokaloppgjør blir alltid tette. Jeg var ikke fornøyd med første omgang, etter pause kontrollerte vi bedre. Vi visste at Bryne ville forsøke å spille bak oss, det lyktes de ikke så godt med da vi ble mer fem enn tre bak i andre omgang, forklarte Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad etter kampen.
– Vi har mye å rette, men jeg er naturligvis godt fornøyd med å ta tre poeng i serieåpningen, fulgte Berntsen opp til Aftenbladets utsendte.

Martin Ramsland kom til Sandnes Ulf for bare noen uker siden. Et valg som kan vise seg å være av det særdeles smarte. Til Sandnesposten sa han følgende om debuten sin; – Det kjennes godt å komme i gang på dette viset. Det var skikkelig gøy å spille her i dag med 4000 på tribunen, jeg håper inderlig disse kommer tilbake i neste hjemmekamp.

Kampen var en typisk åpningskamp. Hjemmelaget hadde et bra overtak på gjestene fra Bryne, men de røde var et konstant uromoment på sine lange innkast og dødballer. Seieren kunne allikevel vært større. Både Tommy Høiland og Martin Ramsland hadde begge gedigne sjanser til å øke ledelsen, men en god Spiridonov i Bryne-buret hindret større seier.

Publikumsrekord og mange fornøyde supportere. En fin, fin lørdag for de lyseblå med seier mot rivalene i rødt. En god start på sesongen.

SandnesUlf_flagg_Bryne_020422.jpg
God stemning hos de over 4000 tilskuerne. (Foto: Videoassist).

Mandag om én uke venter Stjørdals-Blink på motsatt banehalvdel før vi tar i mot Kongsvinger tirsdag 19. april her på Øster Hus Arena.

 

Annonse fra Obos-ligaen: