Sesongen over etter tap i kvalifiseringen

Ekte vestlandsvær var rammen da Sandnes Ulf tok i mot Kongsvinger til første kvalifiseringskamp om opprykk til Eliteserien. Over 1500 gauker trosset det heftige regnværet og heiet frem de lyseblå. Etter 90 minutter var årets sesong over. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

– Det var en dårlig første omgang, så hever vi oss kraftig etter pause uten å skape de helt store sjansene. Vi forsvarer oss også veldig dårlig på baklengsmålet, dermed så taper vi her i dag, svarer Bjarne kort og konsist til Sandnesposten.

Gjestene fra de dype skoger tok tidlig kommandoen i kampen. Borte var press-spillet fra oppgjøret mot Bryne. Borte var intensiteten og taklingene. Det virket rett og slett som at de lyseblå var noe preget av stundens alvor. De rødkledde fikk flere sjanser til å gå opp i ledelsen, men Aslak Falch i mål samt dårlig presisjon sendte lagene i garderoben med 0-0.

Etter pause var hjemmelaget vassere. Høyere press og et par farlige målsjanser. Sakte men sikkert jobbet Sandnes Ulf seg inn i kampen. Med null i uttelling og uoppmerksomt forsvarsspill holdt scoringen til Taylor for Kongsvinger. Og satte en stopper for flere tellende kamper for A-laget til de lyseblå dette året.