Sesongens første tap

Etter en sesongstart med 4 av 4 seiere og full poengpott fikk de lyseblå en realitet-sjekk da Fredrikstad kom på besøk mandag. 4-0 tap var nok et noe flatterende resultat for gjestene, men det er en del å ta tak i for Sandnes Ulf før turen går til Bergen og 16-mai kampen mot Brann. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

– Vi har hatt en meget godkjent start på sesongen med 12 av 15 poeng på fem kamper. I garderoben var vi ærlige og tydelige på at vi ikke kan vinne når vi er nest best i alt som mot FFK, men vi vet også at vi er gode nok til å utfordre Brann, understreket trener Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad og ser allerede frem til neste oppgjør på terminlisten.

– Vi traff ikke på presspillet, vi sov på den første scoringen deres, vi lot Fredrikstad kontre inn nummer to og tre og fire. Presisjonen var dårlig, innleggene skulle gå bak forsvaret eller 45 grader ut, vi slo rett på hodet til forsvarerne hele tiden. Vi har mye å rette på, fastslo Berntsen til Aftenbladet etter tapet.

I timene før kampstart fikk Berntsen og hans team forfall fra febersyk Halgunset, Braut og Sødal. I tillegg var ikke toppscorer Ramsland klar fra skade. Det så allikevel ikke ut som det hadde svekket de lyseblå nevneverdig i innledningen. Høiland fikk to gode sjanser og bak hadde forsvarstrioen Sæthre, Berger og Heggem god kontroll på det som kom.

Etter første målet til Fredrikstad snudde kampbildet og derfra og inn kontrollerte gjestene fra plankebyen oppgjøret. Sandnes Ulf hadde en gedigen sjanse like etter pause men dette var dagen da marginene var på feil side. 

Det var ikke veldig mye å hente ut av kampen, så fokuset ble raskt rettet mot Brann-kampen. 
– Det blir tidenes kamp for oss, den største i året, jeg gleder, sa en alltid positiv og smilende Jostein Ekeland til Aftenbladet etter det vonde tapet.

Tar du turen til Bergen? Klikk her for å sikre deg din billett!


Annonse fra Obos-ligaen: