SFF + Sandnes Ulf = sant

Gledelig nyhet like før seriestart! SFF med familien Christiansen i spissen, øker sitt engasjement i Sandnes Ulf og SFF logoen blir å finne på drakten de neste tre sesongene.

Annonse:

– Vi heier på Sandnes Ulf og ser frem til å øke vårt engasjement i klubben, forteller Boye Christiansen.

Øystein_Kjetil_SFF
Kjetil Christiansen (til høyre) gleder seg til seriestart. Her sammen med Øystein Elvestad.

Kjetil Christiansen, bror av Tore, har hatt et engasjement i klubben i lang tid. Også han ser frem til et tettere samarbeid med Sandnes Ulf de neste sesongene.
– Endelig er sesongen snart i gang. Jeg ble imponert over hva de viste mot Viking på onsdag og har tro på mange jubelscener på Øster Hus Arena i år, forteller Kjetil, som ser frem til seriestart mot Start 15. mai. 

Kommersiell leder Øystein Elvestad er også svært fornøyd med den langsiktige avtalen med SFF.
– SFF har vært en viktig samarbeidspartner for Sandnes Ulf så lenge jeg kan huske. I perioden 2004 - 2010 når jeg spilte selv, var alltid familien Christiansen tett på og støttet oss. Vi har stått sammen gjennom oppturer og nedturer, og vi håper nå på en sportslig opptur de neste årene, forteller Elvestad før han fortsetter; – Responsen fra våre supportere og samarbeidspartnere, til tross for en tøff periode for flere gjennom Covid-19, er helt fantastisk. Vi føler virkelig på støtten fra våre supportere og næringslivet, avslutter en optimistisk Elvestad. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: