Siste runde av eSerien før juleferie

Femte runde bød på Lokal oppgjør og viktige poeng for å kunne holde fast i toppen når Sandens Ulf gutter skulle møte Viking i siste kamp før juleferien.

I første kamp møter vi Kongsvinger som på papiret ser ut til å bli en tett kamp med meget fint spill, første mann ut er Sander Støle som møter Martin Taugbøl som spiller hurtigt og godt i angrep, men med godt forsvarsspill og fokus på angrepet skal Sandnes bare bruke en sjanse for å score og det gjør han til sluttresultatet 1-0 Sandnes Ulf. I returoppgjøret skal Jørgen forsvare 1-0 føringen og gi Ulf de første 3 poengene.

Jørgen møter Mats Bergstørm som hurtigt kommer på 1-0, men Jørgen er kjent for å være kongen av comeback, og vender kampen hurtigt til 1-1 og der kommer ytterligere 2 mål fra Sandnes og vinner kampen 3-1 og samlet 4-1 til Sandnes Ulf og de første 3 poengene i boks.

I kamp to møter vi eSeriens sisteplass Øygarden som har hatt fire vanskelige runder og skal ha poeng i kampen for at holde det tett i bunden. Lasse Nilsen Starter for Sandnes imot Jørgen Thorsen, og Lasse styrer kampen og score hurtigt til 1-0 og presser deretter godt til scoringen nummer 2 til pause resultat 2-0, etter pausen score Øygarden, men dette stopper ikke Lasse Nilsen som scorer 2 mål mer til sluttresultat 4-1 i første kamp.

I Returkampen skal vi få hele 8 mål, og Jørgen sikre derved 3 poeng med seier på 5-3 og samlet 9-4.

I siste kamp møter vi våres mørkeblå nabo fra nord, og tilsvarende som oss kjemper Viking om topplassene. Begge lag jakter 3 poeng i dette lokale derbyet og for en kamp vi skulle være vitne til og for en mål bonanza med hele 14 mål!

Første kamp møter Lasse – Sondre Voktor som skal vise eg å bli en vanskelig kamp, når Viking hurtigt kommer på 0-2 og det ser det vanskeligt ut, men Lasse reduserer kort tid etter, men slipper så et mål inn før pausen etter en masse godt spill fra Viking. Etter pausen slår Lasse hard tilbake og viser hvorfor han er en topp spiller i Norge, og score 2 mål som også blier sluttresultatet 3-3 i første kamp.

I kamp to skal Jørgen ut og forsvare de lyseblå, og kommer godt fra start med et mål og styre kampen godt, men Viking kommer til gode sjanser, og score til 1-1 korttid etter. Det går litt frem og tilbake og begge lag scorer ytterlig et mål hver til stillingen 2-2 ved pause. Etter pausen kommer Jørgen ut i høyt press og klarer og score til 3-2 men som mange ganger før kommer Viking tilbage og score til 3-3, Kort tid etter er Viking på spill og scorer til 3-4 mange trodde at Viking skulle stikke av med alle tre poeng, men i de siste minuttet score Jørgen til sluttresultatet 4-4, og vi deler poeng i lokalt derby.

Sandnes Ulf Guttene kan nå gå på velfortjent juleferie etter meget fint spill, og viktige poeng som fortjent gir oss en 4 plass i eSerien, dette vil gi oss direkte tilgang til sluttspillet som er vår store målsetning.

Vi takker for støtten så langt og gleder oss til andre del av eSerien.