Ineffektivitet endte med poengdeling mot Stjørdals-Blink

Hele ni klare målsjanser, stolpetreff og noe som kunne se ut som et soleklart straffespark. Mulighetene var mange, men der de lyseblå har hatt god uttelling tidligere, så det nesten ut som de var vaksinert mot å score. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

– Det laget som klarer å sette sammen en lang seiersrekke de siste ni kampene, rykker opp, fastslår trener Bjarne Berntsen overfor Stavanger Aftenblad etter skuffelsen mot Blink.
– På en god dag hadde han scoret fire, mener Berntsen. Som er klinkende klar på at Tommy Høiland ble snytt for straffespark.
– Soleklart straffespark. Han ble dyttet ned da han skulle heade i mål. Dommeren mente det ikke var nok, han skulle hjem for å se på video.... fortsatte Berntsen til Aftenbladet.

Det ble med nesten i kampen mot Stjørdals-Blink. Foto: Nanco Hoogstad.

Hjemmelaget åpnet med høyt tempo mot trønderne og Martin Ramsland var ikke langt unna scoring med et fint hodestøt. Sandnes Ulf hadde god kontroll, men slet med å komme seg gjennom et kompakt Stjørdals-Blink. Der de lyseblå prøvde å få fart på ballen og holde et høyt tempo, gjorde gjestene i rødt og sort det motsatte. Ved hver dødball og innkast brukte de lang tid. Og fikk sånn delvis betalt med et par gode sjanser og en svært oppstykket omgang.

I andre omgang var det stort sett bare ett lag på banen. Sandnes Ulf styrte så og si alt som skjedde og spilte seg til flere sjanser. En god Blink-målvakt hindret scoringer og de gangene ballen lurte seg forbi han, så stod stolpen i veien. Da dommeren valgte å overse det de over 1500 fremmøtte på Øster Hus Arena oppfattet som straffe, var det tydelig at marginene ikke var på de lyseblå sin side. Kampen endte med et nytt skuffende 0-0 resultat.