Sjansesløseri førte til tap i Oslo

Første omgang er noe av det mest solide gutta i lyseblått har prestert i årets sesong. Med unntak av et par forsøk, som Aslak Falch reddet mesterlig, kjørte Sandnes Ulf hele omgangen og burde gått til pause med ledelse. Foto: Nanco Hoogstad.

Nyankomne Markus Aanesland var toneangivende de første 45 minutter. Sammen med sine lagkamerater styrte de det meste som skjedde på Ekebergsletta mot rødhvite KFUM. Vertene var bare så vidt med i kampen. Martin Ramsland hadde en stor sjanse til å sende Sandnes Ulf i ledelsen, men var ikke skarp nok og KFUM-målvakten reddet forsøket. De lyseblå hadde også et par halvsjanser som fort kunne gitt scoring om lykken hadde stått dem bi.

Andre omgang startet som første sluttet. Med fint Sandnes Ulf spill, god samhandling og potte tett forsvar. En frisk Ramsland serverte Aanesland som åpnet scoringskontoen sin og sendte de lyseblå i en velfortjent ledelse. Det som skjedde etter målet var en stor, svart strek i regningen.
– Så kom kvarteret som ødela alt. Store og sterke Ingvald Halgunset tapte også viktige dueller. En av dem i forkant av en scoring. Da nytter det ikke å være best i 60 minutter, sa Bjarne Berntsen til Sandnesposten etter kampen.

Der gjestene hadde «sløst» med sjansene og misset på gedigne muligheter for å øke ledelsen med både Ekeland og Ramsland, takket og bukket hjemmelaget. Enkle feil hos de lyseblå ble utnyttet og plutselig stod det 3-1 på tavla.

Torbjørn Heggem pyntet på resultatet, men det var for lite, for sent. 3-2 tap. Det første på åtte kamper.

Positivt å ta med seg det gode spillet og Aanesland sitt inntog i laget. Så må det jobbes for å luke bort enkle, personlige feil. Første mulige sjanse for det er allerede til helgen. Søndag kommer Stjørdals/Blink på besøk til Øster Hus Arena. Billetter til oppgjøret kjøper du her!