Sjansesløseri mot Mjøndalen

12 - 5 i sjansestatistikken, 9 - 1 i hjørnespark, flere 100% sjanser og redninger på streken. Det var som om de lyseblå hadde blitt vaksinert mot å putte ballen i nettet. Serieleder Mjøndalen hadde flyten og fikk to bak Falch. Det var mer enn nok for å dra med seg tre poeng. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

– Innleggene skal stoppes før de får slått inn, inne i feltet skal motstanderen tas ut og bakerst har også keeper en jobb som må gjøres. Begge scoringene de fikk vil jeg karakteriseres som rene pissemål, understreket Sandnes Ulf-trener Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad etter det sure tapet.

– Det er klart at tre strake tap og null scorede mål på de kampene er langt fra godt nok. Samtidig må vi ikke svartmale alt; i denne kampen kom vi tross alt til store muligheter, mente han.

– Dette var kampen hvor det kunne virke som om det ikke ville seg i det hele tatt for oss foran målet. Før pause hadde vi fem kjempestore sjanser, men ballen ville rett og slett ikke finne veien til nettmaskene, understreket en skuffet Sandnes Ulf-kaptein, Jostein Ekeland, til Aftenbladet.

– Det positive er at vi tross alt kom til så store sjanser mot tabellederen, men det blir dessverre ikke poeng av store sjanser så lenge ballen ikke vil inn i målet, følgte han opp.

Kampbildet var solid trøkk fra hjemmelaget. Overtak stort sett hele kampen men null uttelling. De lyseblå ble derfor hardt straffet av serielederen, som fortsatt står uten tap.

Sandnes Ulf får ny mulighet til tre poeng allerede torsdag. Da er det bortekamp mot Skeid, før de vender nesen nordover og møter Sogndal søndag. 
– Både borte mot Skeid torsdag og borte mot Sogndal blir utrolig viktig for vår del. Vinner vi begge, så har vi helt klart fått en kjempestart på sesongen, med to nye tap så er vi fort i en vrien posisjon og da har innledningen på sesongen ikke vært god nok for vår del, tenker Bjarne Berntsen. 

Annonse fra Obos-ligaen: