Jobba 24 DM

Slik blir Jobba24 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena torsdag 6. juni

Torsdag 6. juni arrangeres Jobba24 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena. Les hvem som blir foredragsholdere her og bestill dine billetter i dag. OBS: Begrenset antall billetter!

Annonse:

Bli med på Sandnes` råeste B2B samling - Jobba24 på Øster Hus Arena torsdag 6. juni! 

Velkommen til år 3 av Næringslivsdagen i Sandnes på Øster Hus Arena. Torsdag 06. juni sparkes Jobba24 i gang!

I samarbeid med Den Gule Banken, Sandnes Sparebank, Sandnes Kommune, Innovation Dock og Agano, ønsker Sandnes Ulf næringslivet velkommen til en av de råeste B2B samlingene i Norge!

Her møtes alt fra startups til etablerte bedrifter for å skape utvikling og vekst både for selskapene og regionen. I 2023 var det nær 500 deltakere og over 200 bedrifter var representert!


Nytt år, nye relasjoner skal skapes og nye foredragsholdere:

Nå kan vi stolt presentere konferansieren og foredragsholderne du kan oppleve fra scenen denne dagen.

Knut Skeie Solberg - fjorårets konferansier, kommer selvsagt tilbake og leder oss gjennom Jobba24 fra scenen! Han syr sammen programmet på en informativ, underholdene og inspirerende måte, i tett samarbeid med årets foredragsholdere:

Knut Skeie Solberg - Konferansier
Nina Othilie Høiland - Sandnes Kommune
Odd Langhelle - Blinkfestivalen
Eirik Henningsen - Sirdal Fjellpark
Erik Kvia Hansen og Trine Stangeland - Den Gule Banken, Sandnes Sparebank
Asbjørn Lunde - Powerpal
Karin Anita Svindseth - DSD
Silje Bjelland og Heidi Alexandra U. Gudmestad - Campall (fjorårets vinner av Garderobemillionen) 

Disse skal utover sine foredrag fra scenen midt på banen, bli ledet gjennom en paneldebatt av Knut Skeie Solberg. Les mer om Jobba24 og årets program her!

Fordel deg som samarbeidspartner med Sandnes Ulf: 

Du som har samarbeidsavtale med Sandnes Ulf har selvsagt fordeler til dette arrangementet. Våre samarbeidspartnere kan forhåndsbestille stand til årets arrangement. Det er fortsatt noen ledige stands igjen - se oversikt over hvem som har booket stand og bestill din stand her!

Dersom du og din bedrift ikke vil ha håper vi flest mulig kjøper dag/kveldspass og blir med på et av årets høydepunkter for næringslivet i regionen! Sikre deg og din bedrift dag/kveldspass her!

B2B Speed-dating:

En person fra hver bedrift får muligheten til å ha ti forskjellige møter på fem minutter med potensielle kunder når vi arrangerer en time med Speed Dating. Alle som har kjøpt billett til arrangementet vil få en mail for påmelding til Speed datingen fortløpende.

B2B speed-datingen gjennomføres som i fjor av Evan-Jones som vil geleide deltakerne trygt og godt gjennom timen det pågår. 

Garderobemillionen:

I år som i fjor skal startups-bedrifter kjempe om seier i garderobemillionen i Sandnes Ulf sin hjemmegarderobe. Her skal de presentere sin bedrift foran lokale investorer og den som gjør det best stikker av med opptil 1 million kroner i investert kapital til sitt selskap. Utdelingen skjer på scenen på ettermiddagen.

Fjorårsvinner av garderobemillionen, Heidi Alexandra U. Gudmestad og Silje Bjelland fra Campall, er blant foredragsholderne, og har hatt stor suksess etter fjorårets Jobba24.
 
Driver du en startup-bedrift eller vil du tipse andre om hvordan de kan melde seg på i garderobemillionen? Påmelding til årets konkurranse starter snart, følg med i våre kanaler!

Et arrangement for alle:

Jobba2024 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena er et arrangement som er mulig for alle å delta på. Enten du bare vil få med deg foredragsholderne, delta på Speed Dating med andre bedrifter, utvide nettverket ditt, konkurrere i garderobemillionen, besøke messeområdet vårt på Den Gule Plass, eller delta på kveldsarrangementet så er du hjertelig velkommen!

Ved spørsmål om arrangementet, ta kontakt med:

Vetle Høivik, kommersiell leder: [email protected]
Øystein Elvestad, Daglig leder: [email protected] 

Jobba 24 DM2.png

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: