Slik blir uken som avsluttes med treningskamp mot Vard Haugesund på Øster Hus Arena.

Uken startet med å kåre månedens spiller for februar og det var en unggutt som stakk av med prisen. Det var jevnt både i toppen og i bunnen når den høytidelige kåringen ble unnagjort i garderoben før dagens trening.

Annonse:

Hver måned kåres månedens spiller. Denne spilleren er den som har flest seire på trening i løpet av en kalender måned. Månedens spiller vinner en melkesjokolade og må holde en takketale i garderoben og i februar måned var det Bogafjell-gutten Erik Berland som stakk av med seieren tett fulgt av Daniel Braut, Daniel Arifagic og Sander Lønning bl.a. 

I motsatt ende av skalaen med minst seire finner vi Matias Belli Moldskred (5), Noah Bertelsen (4) og Artan Memedov (0!). 

Se takketalen på Sandnes Ulf sin Instagram konto! Følg sandnes_ulf og se hvem Berland ønsket å takke for hjelpen til å bli månedens spiller. 

Erik Berland bilde.png
Månedens spiller i februar: Erik Berland!

Denne uken blir det treninger hver dag kl. 10.00 på Øster Hus Arena før uken avsluttes med treningskamp mot Vard Haugesund på Øster Hus Arena lørdag kl. 15.00. (Gratis inngang)

Ellers spiller G19 treningskamp fredag og møter Hinna kl. 18.00 på Øster Hus Arena. 

Bilde Thomas P 2.jpg
Thomas Pereira går gjennom testresultatene og leser opp vinneren av Månedens spiller for februar

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: