Snart tas troppen til bydelsduellen ut: Møt en av trenerne, Yngve Hagen!

I midten av juni tas 18-mannstroppen ut bestående av spillere fra bydelsklubbene i Sandnes til det som blir høstens vakreste eventyr på Øster Hus Arena. Denne troppen danner Bydelslaget som skal møte Sandnes Ulf sitt A-lag i en fullverdig kamp onsdag 28. september kl. 18.00.

Annonse:

Navn: Yngve Hagen

Tidligere klubber: Austrått IL og Ålgård FK 

Alder: 29

Nåværende rolle i lokalfotballen: Spillende trener i Sandved IL

Beste øyeblikk i lokalfotballen:  Opprykk fra 4.div til 3.div med moderklubben min Austrått IL med den ene broren min som spillende trener og den andre broren min som lagleder. En stor kompisgjeng som rykket opp gjennom god treningskultur, godt miljø og en egen evne til å jobbe for hverandre. Kronet sesongen med gull i KM etter å ha slått et hardt satsende Sola og Vard Haugesund 2 med masse spillere fra Obosligaen på banen.

Aktuell: En av 3 lokalfotballtrenere som skal lede Bydelslaget mot Sandnes Ulf A-lag i høst.

De 3 trenerne som sammen skal plukke ut 18-mannstroppen er Arnt Ove Ivesdal (Bogafjell IL), Torger «Tox» Hetland (Figgjo IL) og Yngve Hagen (Sandved IL)

Sistnevnte er tydelig på hva som vektlegges når troppen skal tas ut.
– Spillere som utmerker seg positivt både individuelt, men også som gode lagspillere. Gode holdninger og innstilling blir lagt vekt på, forteller Hagen.

Hvordan jobber dere for å ha oversikt over spillerne i de ulike bydelsklubbene?
– Vi er alle tre rundt og ser kamper med aktuelle lag og spillere, samtidig som vi snakker med de ulike trenerne og folk med sentrale roller innad i de ulike klubbene.
– Det er kanskje en fordel at vi alle er aktive i lokalfotballen i dag, og vet godt hva som rører på seg hos de ulike klubbene, sier Hagen.   

Uten å nevne navn, har dere diskutert eller sett noen som har utmerket seg så langt i årets sesong?
– Ja det er det, både av navn vi kjente til fra før, samt en del «nye» navn som allerede har utmerket seg veldig positivt i alle divisjonene vi skal plukke ut spillere fra.
– Kampene kommer tett fremover så det er fortsatt mange åpne plasser og god tid til å markere seg for å være aktuell til 18-mannstroppen som tas ut i juni, avslutter Hagen.

Konseptet: 

BYDELSDUELLEN: Høstens vakreste eventyr!

Onsdag 28. september på Øster Hus Arena:

3 trenere fra bydelsklubbene i Sandnes skal i samarbeid med klubbene gjennom vårsesongen plukke ut et lag bestående av spillere fra bydelslagene i Sandnes.

De 3 trenerne er:
Yngve Hagen (Sandved IL)
Arnt Ove Ivesdal (Bogafjell IL)
Torger «Tox» Hetland (Figgjo IL)

Disse spillerne danner «Bydelslaget» som skal møte Sandnes Ulf A-lag i en fullverdig kamp onsdag 28. september kl. 18.00.

4 div: Hana, Riska, Lura (2 spillere hver)
5 div: Austrått, Sandved, Bogafjell, Ganddal, Figgjo (2 spillere hver)
6 div: Høle og Sviland (1 spiller hver)

Totalt: 18-mannstropp fordelt med to keepere, seks forsvarspillere, seks midtbanespillere og fire angripere.

Bydelslaget skal trene sammen flere ganger i forkant og kampen vil sendes i full HD LIVE på sandnesposten.no med flerkameraproduksjon.

Sandnesposten kommer frem mot den store duellen til å besøke både klubber og spillere på «Bydelslaget».

Spillerne skal spise sammen på hotell før match. De skal kjøre buss til stadion, intervjues før kampstart og få smake på «profftilværelsen» denne dagen. Så håper vi selvsagt at så mange som mulig kommer for å støtte opp om både «Bydelslaget» og arrangementet.

Vi oppfordrer alle bydelsklubber i Sandnes til å sette av dagen å heie frem sine egne i kampen mot Sandnes Ulf A-lag.

Halvparten av billettinntektene skal deles med bydelsklubbene så jo flere som kommer på kamp, dess mer kroner i hver klubbkasse!

TROPPEN OFFENTLIGGJØRES I JUNI

Sandnes Ulf-trener Bjarne Berntsen ser frem til oppgjøret:
- Vi ønsker en skikkelig fotballkamp, og Sandnes Ulf kommer til å benytte oppgjøret som en fin mulighet til å terpe på det vi skal inn mot seriekampen som kommer fire dager senere, sier Berntsen til Sandnesposten.

Annonse fra Obos-ligaen: